Místo pro podzimní svatbu v okolí Mnichova Hradiště

Ahoj, neporadili byste nám prosím vhodné místo na svatbu (ideálně obřad i hostina na jednom místě) vhodné pro konec října? Rádi bychom měli obřad venku, případně na nějakém statku, v přírodně působícím prostředí, horská chata... Máme kamarády z různých koutů ČR, tak by bylo fajn i nějaké ubytování. Kapacita kolem 50-60 lidí na raut.
Odpovědět
Ahoj, doporučuji statek Střížovice. https://www.1strizovicka.cz/kontakt/ My jsme zde měli svatbu v sobotu, majitelé jsou milí a vstřícní, není problém cokoliv domluvit. Jsem moc ráda, že jsme měli svatbu právě tam, zkuste kontaktovat majitele Laššovi.
Odpovědět
@miskaas místo vypadá dobře, akorát se obávám, že pro naše prarodiče už by to na spaní nebylo. Každopádně díky za tip, zařadím si ho na seznam a asi se tam vyrazíme podívat :)
Odpovědět
Profilova fotka
A určitě se zajedte vyfotit na letiště, fotky jsou tam fantastické. A podzimní příroda to podtrhe.
Odpovědět
Nakonec jsme se rozhodli pro termín až v dubnu, tzn. počasí bude asi dost podobné jako na konci října, možná lepší či aprílové. Uvidíme a rádi se necháme překvapit. Nicméně v tuto chvíli zvažujeme Penzion Naveta. Myslíte, že se tam vejde na hostinu 40 lidí? Případně zálohu máme statek Ktová, kam bychom se rádi jeli podívat. Nevíte, jak to tam vychází finančně? Je tam možnost vlastního jídla, nebo člověk musí brát jejich catering? Díky!
Odpovědět
Profilova fotka
@machule Zrovna jsem narazila na článek o páru, který měl svatbu přímo v Mnichově Hradišti v bývalém klášteře a z fotek to vypadá fakt pěkně: http://www.svatebnicirkus.cz/laskystr...
Odpovědět
Tak jsme se byli podívat na statku Ktová, přišlo mi to skvělé. Škoda jen, že to není někde na samotě a s o maličko větší kapacitou. My bychom to s 55 hosty měli dost natěsno, ale moc se nám to líbí, tak ještě nevíme. :) Klášter přímo v MH vypadá hezky, ale není to úplně to ono, co by nás hned okouzlilo. Tak pokud máte další tipy z okolí, uvítáme je ;-)
Odpovědět
@miskaas Dobrý den, chystáme se je oslovit ve Střížovicích ohledně svatby. Můžu se drze optat, kolik si řekli za pronájem? Ve Ktové mi za víkend řekli 40 tisíc s tím, že mi to pronajmou od pátku do neděle, jinak nee (což nepotřebuji). Tak mě zajímá, na kolik nás vyjdou Střížovice, abych věděla, nač se mám připravit :-) Děkuji :-)
Odpovědět
Dobrý den, Střížovice jsou za 15.000 Kč a můžete tam být také od pátku do neděle. Plus se platí obsluha (pokud chcete mít od nich pípy) a to je 1500Kč za osobu. My měli na 60lidí 4holky v obsluze, takže plus 6.000Kč. Zdobit jsme si to tam mohli už od středy.
Odpovědět
Jen se tedy trochu bojím, aby vám tam nebyla na konci října zima. Sice tam je něco na přitopení, ale přeci jenom do stodoly dost potáhne. Zkuste se tam zajet podívat a uvidíte :-).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?