Místo pro malou svatbu

Ahoj holky, hledám nápad na místo pro malou svatbu jen pro čtyři osoby, ženich s nevěstou a svědci..Hledáme nějaké originální místo, nechceme svatbu na úřadě. Chtěli jsme jeskyně, ale paní ve Sloupsko-šošuvských mi dneska řekla, že nám svatbu asi nepovolí. Nemáte někdo nějaký nápad na originální místo??? Díky za tipy
Odpovědět
Profilova fotka
A odkud jste? Ideálně bych doporučila nějakou horskou chatu, hezké je to např. na Visalajce, taková menší chata v Beskydech.
Odpovědět
@huwik jsem ze severnich cech, ale misto svatby muze but kdekoliv
Odpovědět
@chantal27 nedovedu si tak malou svatbu představit, ale pokud chcete něco originálního tak mě třeba napadla nějaká rozhedna ve vašem okolí.. třeba by se našla nějaká pěkná a ne moc navštěvovaná, kde by se dalo udělat i pár fotek aniž by jste brzdili davy návštěvníků.. třeba by vám stačil i nějaký pěkný rybníček pokud to chcete venku jistě máte se snoubencem nějaké místo kam rádi chodíte, třeba nějaký pěkný strom u řeky nebo si pronajměte menší loď, jachtičku a nechte se oddát na ní.. po obřadu dobré jídlo a vínko a můžete si užívat manželství ;) ono bude asi hodně záležet na oddávajícím, kam je za vámi ochoten jít
Odpovědět
Krásná by byla kaplička někde vysoko v horách a vedle hned chata :)
Odpovědět
Profilova fotka
@chantal27 Netradiční prostory na obřad nabízí zámek Kačina u Kutné hory. Umožňují tam i noční svatby :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud vám to nedovolili ve Sloupsko-šošůvských (ale je to divný, já se na ně před časem ptala a povídali mi, že tam svatby běžně pořádají), zkuste Kateřinskou. Tam byli také nakloněni :)
Odpovědět
@amenophus mluvila jsem přímo s paní co to má na starosti správu jeskyní a říkala mi, že v roce 2016 je asi zakážou z důvodu ochrany jeskyní, ale přijde mi, že se s tím nechtěla moc zabývat, nebyla do telefonu moc příjemná.
Odpovědět
Pokud by Vám nedovolili jeskyni, tak co třeba Grotta v Grébovce? Krásná umělá jeskyně a po rekonstrukci
Odpovědět
Profilova fotka
@chantal27 :-o to je vazne podezrely... Ze o tom ani nepisou nic na webu! Ale tak je mozny ze se jim tam zrovna usadili nejaci vzacni netopyri a nechteji je rusit, no, a akorat je to novinka. Tak pokud byste chteli jeskyni, byla jsem kontaktu i s Konepruskymi jeskynemi, ale tam je to dost drahe: rekli si o 5000 za pronajem prostor + pripadny usly zisk (zvlaste ten mi prijde nefer, to si nemas jak overit) pokud by tam v tu dobu nemohli vpustit navstevniky.
Odpovědět
@amenophus tak jsem zkontaktovala jednu svatební kooridnatorku a ta se tváří, že zařídit svatbu v sloupsko-šošuvské jeskyni není problém, tak uvidíme jak pořídí. A jednala si vždycky s vedoucími konkrétních jeskyní nebo si kontaktovala někoho jiného? Ten ušlí zisk je mazec, ale paní ve sloupsko-šošuvských mi říkala, že by to bylo až po pracovní době, tak by se mě snad ten ušlí zisk netýkal.
Odpovědět
Profilova fotka
@chantal27 Konkretni jeskyne. Vzdycky jsem si nasla web dane jeskyne a na nem kontakt. Nevim co to bylo konkretne za osobu (jestli je to spravce nebo jen baba z pokladny), ale kazdopadne to byl nekdo povolany pro tu konkretni jeskyni. Tak snad svatebni koordinatorka nebude stat vic nez usly zisk jeskyne :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?