Místo pro malou svatbu ve Zlínském kraji - jinak a narychlo

Ahoj, chtěla bych Vás poprosit o tipy a nápady, kde a jak, uspořádat malou svatbu v okolí Luhačovic, Zlína. S partnerem jsme už dlouho zasnoubení, ale svatbu jsme nějak pořád odkládali, a nakonec ji budeme dělat dost narychlo :-N Je to přesně náš styl - dlouho nic a pak všechno :-D Na svatbě bude cca 20-30 lidí, měla by být během dubna (původně jsme chtěli 31.3.2018, ale nevím, jak by to šlo, když jsou zrovna Velikonoce). Máme rádi přírodu, zvířata, venkov, rádi děláme věci tak, jak to cítíme, formality a tradice moc nectíme, spíš je pro nás důležité přinést do svatby hlubší smysl a trochu duchovní rozměr. Představovala jsem si například chatu, kde by se odehrál obřad (pár židlí pro dospělé, pro mladé třeba sezení na polštářích na zemi), pak by se mohlo odskočit někam na jídlo a pak by se pokračovalo v oslavě a už bychom měli jen nějaký raut, dobroty apod. Občerstvení by ideálně bylo vegetariánské/veganské, nebo alespoň z "dobrých" zdrojů. Naše rodiny jsou spíš "tradiční" a nejraději by všechno na jednom místě - takže jejich představa je restaurace/hotel, kde by byl obřad, jídlo, oslava i ubytování bez nějakého přejíždění. Půlka rodiny přijede z Čech, takže ubytování pro 7 dospělých + 2 děti budeme určitě potřebovat. Hlavně teda nevím, jak je to na běžných svatebních místech s malými svatbami, protože třeba na stránkách Pivovaru Vraník uvádějí, že minimální počet dospělých svatebčanů pro stodolu je 50 osob. (no možná, že kdyby se připočítal oddávající, nějaká kapela...tak bychom to na 50 dotáhli :-D) Děkuji moc za všechny nápady, rady, zkušenosti :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím, že to je určitě fakt hrozně na rychlo... málo co bude volné...
Odpovědět
Ano, je mi to jasné. Trochu jsem doufala, že konec března, začátek dubna by ještě nemusel být tak svatebně vytížený. Případně to nemusí být místo, kde se běžně dělají svatby...nějaká ta chata, kam by vešlo 20 lidí a jídlo bychom si přivezli, by mohla stačit. No nějak to budeme muset vymyslet. A když nic nenajdeme, budeme se jít poptat do zdejší malé pizzerie :)
Odpovědět
Profilova fotka
Vegetarianska chata a restaurace Antarik :-) . Od Zlína je to zas tak daleko není (asi hodinka cesty směr Slovensko) a zní to tak, že by vám to mohlo ve zbytku požadavků vyhovovat. Navíc je to "uprostřed ničeho", tak by třeba mohli mít i volno :-D .
Odpovědět
@klarafoti Jéé, děkuji, na tu jsem úplně zapomněla :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?