Místo pro malou svatbu na Zlínsku

Ahoj, doporučíte nějaká hezká místa pro svatbu o cca 20-25 lidech? Nejlépe místo pro obřad, které muže být i venku + restaurace třeba s nějakým salonkem nebo odděleným prostorem na jednom místě a nebo kousek od sebe. Chceme malou svatbu, nechceme do ni dat moc peněz, je to pro nás spíš formalita, zároveň bychom ale rádi příjemné místo, kde si dáme s rodinou oběd a večer nějaký raut. Zas nechcem jen na oběd a domů. Je to reálné?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, kamarádka měla letos svatbu o 25 lidech - obřad měli v kostele v Želechovicích nad Dřevnicí a hostinu a oslavu potom v místní hospůdce na Klečůvce 🙂 Kousek od té hospůdky je pak Klečůvský zámek a park, kde jsme se byli fotit - myslím, že případně tam by se dal obřad domluvit taky 🙂
Odpovědět
@darcule Děkuju za tip, mrknu se. 🙂
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Někdo další tipy? 🙂 Příští rok bychom rádi svatbu už. 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
Hatěcký mlýn - NE Svatbu zde NE! Pokud neplánujete tichou svatbu bez hudby a nejste si jistí, že budou všichni svatebčani ve 22 hod spát, rozhodně zvolte jiné místo než je Hatěcký mlýn. Po vlastní zkušenosti NEDOPORUČUJI. Mlýn je udržovaný a má stylovou, moc pěknou dřevěnou terasu. Stojí v přírodě zcela MIMO obytnou zástavbu. Jen pole, mlýn a z opačné strany je chalupa majitelů. Objekt jsme si na naši svatbu pronajmuli celý (jinak to asi ani nejde). Jsou zde 4 pokoje. Nečekejte žádný luxus. Nám to vyhovovalo a vzhledem k tomu, že jsme zde byli pouze my a naši svatebčané, nevadily nám ani sdílené koupelny. Veliké překvapení pro nás byla (asi) majitelka Hanka, odhadem ve věku většiny dnešních nevěst. Tvářila se jako naprostá pohodářka, a že se s ní dá na všem domluvit. Až do svatby vše probíhalo bez jediného problému. O to víc nás její pozdější chování přinejmenším zarazilo. Už chvíli po obřadu začala spamovat SMS mně, mého manžela i koordinátorku naší svatby a to proto, že se jí nelíbila hudba! Prý se jí hudba nezdá moc svatební a že to moc basuje (což nemohlo vadit nikomu kromě ní). V průběhu nám několikrát připomínala, že po 22 hodině máme ztišit hudbu a o půlnoci máme hudbu vypnout. Nakonec nám v 00:04 přišla vytknout, že už je dávno po půlnoci (4 minuty) a že se musí hudba vypnout, protože to ruší (kdo ví koho, asi ji)! A v tomto duchu to pokračovalo i ráno. Znovu psala SMS. Nakonec nás přišla vzbudit s tím, že za hodinu máme odjíždět?! Ráno volala i naší koordinátorce, že už mají jen hodinu na odvoz dekorací. Dále volala i jejímu manželovi, který měl uklízet party stan, s tím, že ho musí OKAMŽITĚ odvézt, protože přijedou sekat trávu. S ohledem na to, že celou dobu tvrdí jak si všechno dělají sami, opět chtěla jen a pouze prudit. Stan nebylo možné zabalit hned, protože byl po vydatném lijáku mokrý. Bylo potřeba jej nechat proschnout, aby se nezničil. Pro Hanku další problém. Zkrátka nám to přijde, že Hanka chce pronajímat mlýn na svatby. Nechce tam ale lidi, ani hudbu (resp. možná na hodinku cimbálovku, ale max. do 22 hod). Taky nechce poslouchat moc velký ruch slavících svatebčanů nebo ideálně aby šli spát do půlnoci. Nebo ji prostě jen baví novomanželům kazit radost ze svatby.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?