Místo pro hostinu (cca 100 lidí)Teplicko/Českolipsko

Zdravím, jsem už trochu zoufalá a proto to zkouším i tady. Nenapadá někoho kde uspořádat větší hostinu zhruba pro 100 lidí, buď v okolí Teplic, klidně i vzdálenější okolí nebo České Lípy? Každý jsme z jiného města a lidé budou zhruba půl na půl, proto je asi jedno kde to bude. Jde o to, že raději bychom měli prostor kde si zařídíme vlastní catering a pití, samozřejmě když nic nevymyslíme bereme i pěkný prostor restaurace kde nám uvaří oni. Šlo by "jen" o velký raut bez oběda, protože budeme mít pravděpodobně odpolední obřad a bude to tak jednodušší. Už jsem uvažovala i o párty stanech s veškerou výbavou i pro případné sychravé počasí, ale je to hrozná pálka. Tak předem děkuji za příspěvky. Veru
Odpovědět
Profilova fotka
@xvlcv00 Dobrý den, mrkněte na restauraci Starý klub, třeba Vás to místo osloví :-) Velký prostor uvnitř i posezení venku, zakryté. Fotila jsem tam letos a lilo nám celé odpoledne :-) Fotky najdete na mém webu.
Odpovědět
Děkuji moc za tip!Vypadá to pěkně:)
Odpovědět
Profilova fotka
Koukněte na restauraci Dymník tam budeme mít svatbu nejspíš my :)
Odpovědět
Děkuji Dymník mě nenapadl, a to jsme tam byli asi před půl rokem na výletě:-) a kapacitu teda mají obrovskou:-))
Odpovědět
Profilova fotka
Kapacita na Dymniku je az 200 lidi coz je naprosto super. Pro nas pocet :) majitel je moc fajn pan :) ceny maji priznive a dovoluji vlastni alkohol za male korkovne :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?