Místo obřadu na Žatecku, Podbořansku. Poraďte

Profilova fotka
Ahojky, prosím poraďte nějaké hezké venkovní místo v okolí Podbořan.. Zámek v Krásném Dvoře asi nechci, spíš nějakou hezkou přírodu nebo něco takového :-) Děkuji.
Odpovědět
Na zámku v Krásném Dvoře bývají obřady spíše uvnitř zámku, ale někde jsem zahlédla starší fotografie obřadu v parku v altánku (Gloriet) a vypadalo to úchvatně, něco jiného, než je zvykem. ;-) Mně partner řekl rovnou, že Krásný Dvůr nechce, i když pak na ten Gloriet se tvářil jinak, než na obřad uvnitř. Ale na konec jsme jej zamítli celkově. :-) Jinak moc hezké to je i v Žatci v Křížově vile, lze to mít i venku v zahradě a nebo nově i v kapucínské zahradě u kláštera. :-) Nebo jsem také koukala, že letos byly svatby i v Měcholupech v zámeckém parku a nebo pak na Stekníku, tam to vypadalo opravdu romanticky. :-)
Odpovědět
Dle mého peckovní místo na obřad je v Panenském Týnci ve zřícenině starého chrámu (viz foto)... Romantika z toho přímo dýchá:-) Je to asi 40km od Podbořan. Jen tam není mnoho možností na portrétní fotky, to by chtělo pak asi vyrazit jinam, pokud byste chtěli nějaké přírodní "rekvizity" na focení:-) Pak mě napadá ještě Hotel Lions v Nesuchyni. Mají taky krásné venkovní prostory a dá se to udělat vše v jednom...:-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?