Místo na zahradní svatbu v okolí Havlíčkův Brod

Profilova fotka
Hledám zahradu, kde bych mohla uspořádat obřad a celou svatební hostinu. Představa je: velká zahrada, kde postavím velký party stan, dále tam bude prostor na tancování - tzn. nějaká zpevněná část (dlažba nebo tak), dále nějaké zázemí pro catering - ideálně chatka, chalupa s větší místností pro večerní raut a případné posezení vevnitř a WC... Preferuji spíše někde soukromí, pokud bude venkovní hudba, tak aby nerušilo sousedy a nebyl problém. Naleznu něco?? Termín červen 2015 a za přijatelnou cenu......
Odpovědět
Zkuste zámek v Rozsochatci. Od Brodu kousek a zázemí mají pěkné nebo pak srub Gerstein v Horní Krupé (rodina Votavových).
Odpovědět
Koukni na face sejdorfskyho mlyna. je to v okrouhlicce, kousek od brodu. Byla jsem se tam osobně podívat a nadchlo mě to. zahrada s pergolou a když je velký počet hostů, tak i party stan. obřad samozřejmě taky tam :)
Odpovědět
také doporučuji srub Gerstein . Místo je to pro zahradní svatbu ideální . Půjčovali jsme tam svatební stany už několikrát a musím potvrdit , že majitelé srubu jsou velmi příjemní . J. F.
Odpovědět
Profilova fotka
Mě napadá Dočkalův mlýn, je to asi 8 km od HB či také zámek Rozsochatec. Pro inspiraci připojuji odkaz na můj blog, kde mám reportáž z Dočkalova mlýna. ;-) http://www.blogzezu.blogspot.cz/2014_... Hezký večer, ZeZu
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?