Místo na Vysočině pro uspořádání vlastní svatební hostiny

Ahoj holky, nevíte o nějakých zajímavých prostorech v okolí Havlíčkova Brodu nebo Jihlavy, které bychom si mohli pronajmout a udělat si tam svatební hostinu úplně sami? Mělo by to být místo v teple pod střechou, které nebude závislé na počasí. Budeme mít cca 120 hostů, takže hostina v restauraci rozhodně nepřipadá v úvahu. Chceme něco vkusného a zajímavého.
Odpovědět
Profilova fotka
Uff.120 lidí...no my to máme ve Skalově Mlýně v Červené Řečici..ale bude nás počítám 60...Co zkusit třeba kulturák...nebo tak něco...
Odpovědět
@ivitko_22062013 No klidně kulturák. :-) Máš tip na nějakej ne "mysliveckej"? Protože ty jsou snad ve všech vesnicích.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme meli pronajatou pionyrskou chalupu na samote u lesa :-D Meli jsme asi 80 dospelych a necelych 20 deti plus asi 6 lidi na vypomoc a hostinu jsme pojali jako grilovacku s rautem a delali jsme si tudiz vsechno sami. Ale je fakt, ze jsme meli venku jeste party stan, protoze do chalupy bychom se za oskliveho pocasi nevlezli. Nastesti pocasi vyslo super, takze byli vsichni cely den venku. O detech nebylo ani slechu, protoze si hraly na honenou kolem chalupy, nebo holky na princezny (protoze chtely vypadat jako ja) a kluci fotbalek 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@hanajdesign a obřad budeš mít kde?Jen kvůli místu...
Odpovědět
@ivitko_22062013 To ještě není pevně daný. Půjde to ruku v ruce s místem pro hostinu. Oddávající je s námi ochotný jet kamkoli. Ideálně by to ale mělo být v okolí Havlíčkova Brodu (odkud pochází moje rodina), Jihlavy nebo Chotěboře, případně by se dalo dojet i ke Žďáru nad Sázavou (přítel je z Jižní Moravy, tak bychom to měli téměř na půl cesty). Víš snad o něčem? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@hanajdesign Nic konkrétního mne nenapadá..máte opravdu hodně lidí..ale zkus www.chalupy.cz...tam by se Ti mohlo podařit něco najít... ;-)
Odpovědět
@ivitko_22062013 Hodně lidí - ale koho nepozvat? Příbuzenstvo veliké a se všemi jsme v kontaktu a v dobrých vztazích... :-) Co jsem tu koukala, nejsme kupodivu jediní, kdo má tolik hostů. No, ale problém s místem to je. Brácha měl ku příkladu přes 200 hostů. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@hanajdesign Pokud Ti nevadí kulturáky, tak bych nejdřív našla místo obřadu, hodně dělají svatby třeba v Úsobí na zámku, ve Žďáře je pěknej zámek, nebo Lipnice...a potom bych se soustředila na okolní kulturáky, určitě bych vybírala v menších vesnicích, kvůli ceně.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Holky, víte o nějakém hezkém ne moc komunistickém ani mysliveckém kulturáku na Vysočině v okolí Jihlavy nebo Havlíčkova Brodu?
Odpovědět
Profilova fotka
Hezké jsou svatby v Třešťském zámku. Můžete mít svatbu i venku a když bude pršet, tak tam mají svatební síň.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?