Místo na svatbu v Praze pro cca 80 lidí - vše na jednom místě - vlastní jídlo a pití

Ahoj všem, prosím o radu už jsem trochu zoufalá :) Hledáme prostor k pronájmu na svatbu v Praze pro cca 80 lidí. Rádi bychom měli vše na jednom místě a vše si zařídili sami. Svatba by měla být příští rok v červnu. Může to být i statek, stodola, sál aj.,vlastně jakýkoli tip uvítám :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, řeší se to tu v několika vláknech, zkuste mrknout na aktuální diskuse v sekci "Kde se diskutuje".
Odpovědět
Děkuji za tip, koukala jsem, že se ve více vláknech řeší různé prostor vše v jednom, ale nikde jsem nenarazila vyloženě na prostory, kde si budeme moci zařídit všechno sami a budou zaroveň mít dostatečnou kapacitu.
Odpovědět
Profilova fotka
@warholka88 A dívala jste se např. na Kulturáček? Dá se tam pronajmout sál (údajně až 100 míst k sezení) a zahrada s grilem.
Odpovědět
@svatbaspribehem Ten sál podle fotek vypadá celkem dobře, ale jinak to okolí není úplně podle mých představ. Zatím mám tip na Zbraslavskou myslivnu a Trojanův mlýn.
Odpovědět
Profilova fotka
@warholka88 Zbraslavská myslivna je dle referencí fajn, s tou kapacitou pro 80 lidí jsem si nejsem jistá, ale určitě se běžte podívat. Trojanův mlýn vypadá také fajn.
Odpovědět
@svatbaspribehem Ještě jsme nebyli ani v jednom, tak uvidíme, té kapacity se taky trochu obávám. Tím jsem bohužel zatím skončila, tak hledám inspiraci a rady tady.
Odpovědět
Profilova fotka
@warholka88 Držím palce. Pokud mě ještě něco napadne, dám vědět :-)
Odpovědět
@svatbaspribehem Děkuji :)
Odpovědět
Profilova fotka
@svatbaspribehem Zbraslavska myslivna si myslim ze max tak 50 osob, aby to bypo pohodlne... :) ted tam resime podminky :)
Odpovědět
@8karolina4 diky za info, kazdodne se tam asi pujdeme podivat, bydlime na zbraslavi :) .. Nenarazila jsi pri hledani na nejake jine zajimave prostory v Praze ?
Odpovědět
Profilova fotka
no prave ze vubec, vse bylo daleko, nebo desna domluva a nebo astronomicke ceny, takze tohle je takovy nas favorit :) co zaujalo tebe?
Odpovědět
@8karolina4 zatim taky bez uspechu, resim to sice teprve kratce, ale v Praze snad neni takovy prostor :D uz jsem z toho celkem zoufala. Zatim hledam jen pmisto, kde si muzeme udelat vse sami. Nemela by si nejaky jiny tip ? Obrad chcete mit take v myslivne ?
Odpovědět
Článek se načítá
@warholka88 nedaleko Prahy (směr na Mladou Boleslav) je to 10 minut od Černého Mostu je Statek Zápy... kapacita je snad 80-100 lidí. Pronájem se platí snad 30.000 Kč a vše si zajišťujete ve vaší režii....
Odpovědět
@serehe myslis statek na stránce ? Ty maji uz od kvetna do zari obsazeno .. Ale dekuju za tip
Odpovědět
@warholka88 ano ano, to je ono... ty termíny na červen se hodně rychle plní :-| Nečekala bych, že lidi budou tolik ochotní zaplatit 30000,- jen za holý pronájem....Pravda, že těch míst v Praze a naším směrem na Mladou Boleslav moc není... tedy ne kam by se vešlo 80 a více lidí.... Moc držím pěsti, ať se brzy poštěstí !
Odpovědět
@serehe diky, zacinam pomalu upoustet od varianty, ze si vse zaridime sami .. Vubec jsem necekala, ze v Praze je takovych mist minimum..
Odpovědět
@warholka88 ta Praha je na to nešikovná... hodně míst je v oblasti jižních Čech a na Moravě.... tady u nás je to taky na prd... nejblíž z Prahy je Hotel Čertousy a Leta Páně...ale ty ceny podle toho vypadají....
Odpovědět
@serehe vy uz mate vybrano ? :)
Odpovědět
@warholka88 no, my to nakonec budeme asi volit v prostředí hor, kde máme chalupu... takže zatím to vypadá na objekt nazvaný Severomoravská chata... chceme taky vše na jednom místě + ubytování. Cattering pro 90 lidí nám udělají tam, pomůžou s výzdobou a tak... ještě se chceme jet ale juknout na Škvorecký dvůr.... No, taky bych raději vycházela z domova, ale tady je to fakt nereálný...a když už by se dalo, nedoplatíme se. A kvůli tomu nechceme škrtat lidi na seznamu hostů...
Odpovědět
@serehe zni moc dobre :) .. My se snazime hledat nekde prostor s moznosti vlastniho cateringu, protoze nám ho muze kamarad udelat pouze za naklady. A mam vice duvodu proc se drzime Prahy.. Jinak Severomoravska chata vypada moc pekne ;)
Odpovědět
Nebozízek
Odpovědět
@warholka88 tak to je pak super, když cattering je schopný zajistit někdo ze známých :-)) To bych toho taky využila :-D My jsme právě hledali něco i s ubytováním pro hosty... pravda, když jsme byli na některé svatbě my, tak se nikdo nestaral, kde budeme spát :-D Ale já chci, aby si to všichni užili s námi 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
to je jasny, my ubytko nezarizujeme, ale doporucime mista at se uz postaraji sami :)
Odpovědět
@ambera Nebozizek je hezke misto, ale je to restaurace, ne ? Takze asi bez moznosti vlastniho cateringu
Odpovědět
Na svatbe budou vsichni z Prahy (az na 7 lidi, tem zajistim ubytovani) tak bych se i svatbou v Praze vyhnula zarizovani ubytovani pro 80 lidi..bude akorat auto, ktere svatebcani muzou vyuzit jako rozvoz domu a nebo proste pojedou taxikem
Odpovědět
@warholka88 Ted jsme tam byli na svatbe a vim, ze meli sve maso, pac maji v rodine reznika. Takze se s nimi asi da castecne domluvit. Jinak bozsky vyhled! Zimni zahrada skvele reseni pri nezadoucim pocasi nebo na obed s rodinou. Mne to teda nadchlo.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu nabídnout k pronájmu krásný kulturní dům, cca 8km za hranicí Prahy 5. Kapacita na svatbu 110 osob. Zázemí zajištěno. Cena pronájmu dle dohody. Kontaktujte mne prosím, ráda prostory ukáži a domluvíme cenu.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, podívejte se na stránky našeho penzionu :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?