Místo na svatbu v Praze, kde si jídlo a pití budeme zařizovat sami

Ahoj, chtěla bych se zeptat zda by někdo neměl nějaké tipy na místo v Praze pro okolo 70 lidí, kde by jsme si mohli zařídit vše sami (jídlo, pití), ale bylo to také za nějakou rozumnou cenu? Díky
Odpovědět
Profilova fotka
A všech těch 70 lidí tam chceš i ubytovat? Představuješ si to tedy jen jako pronájem nějakých prostor? V jakém duchu? Stodola? Rekreační středisko? Něco v přírodě? Něco moderního? Pouze přímo v Praze, nebo i v okolí? Chtělo by to trochu upřesnit, takhle je to hrozně široká otázka...
Odpovědět
Ubytování nechci jelikož, mám prakticky veškeré příbuzné v Praze. Radši upřednostníme přímo Prahu, přesně z důvodu, aby jsme nemuseli zařizovat ještě ubytování. Ano představuju si jen pronájem prostor. Jestli to bude stodola nebo sokolovna nebo clubovna či něco jiného, na tom nám asi úplně nezáleží, v tom nejsme úplně vybíraví.
Odpovědět
@martinazakovska Co Hoffmanův dvůr? My jsme tam chtěli svatbu, ale na naše datum už mají plno...Ale určo se ještě nějaké termíny najdou:)
Odpovědět
Jo na ten jsem už koukala a dokonce jsem tam i psala, ale jelikož si chceme zajistit jídlo a pití sami tak chtějí za pronájem 40.000 Kč, což mě teda přijde trochu moc.
Odpovědět
Taky bychom chtěli svatbu, kde si vše zařídíme sami, chtěli bychom nějakou stodolu v okolí Prahy nebo Mělníka, celkově asi středočeský kraj by byl OK, ale nějak nemůžu nic najít. Našla jsem krásné místo, ale dali bychom 50tis. což mi příjde za pronájem celkem dost. Nebo v době prázdnin nepronajímají prostory pro svatbu. Zkus kdyžtak Trojanův mlýn je to na Praze 6, tam by to mělo být za 30tis ale nemají tam záchody, což se řeší pronájmem nějaké toi-toi (takový ty VIP toiky).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?