Místo na svatbu v Libereckém kraji, máte tip?

Ahoj, chtěla bych se zaptat, jestli některá nemáte typ na místo na obřad v Libereckém kraji? Radnici nechci ;-) Děkuji za nápady :-)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Krásný den, nedávno jsem narazila na tento odkaz v okolí Jablonce http://www.mestojablonec.cz/cs/spolec... , dále je krásné místo např. Farma Vysoká u Chrastavy. Je tu spousty krásných míst na horách nebo na statku a určitě mnohem lepší volba jak radnice:)
Odpovědět
Super, děkuji za inspiraci. Líbila by se mi nějaká louka s hezkým stromem. Mám jí v hlavě, jen ji najít :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, nemám prozatím vlastní zkušenost, ale po dlouhém a dlouhém pátrání jsme nakonec vybrali zahradu u Hotelu Zámeček v Raspenavě. Zahrada je nádherná a s veškerou výzdobou a přípitkem chtějí za obřad 1500,- což je např. oproti Sychrovské zahradě zázrak. Pokud plánujete obřad uvnitř, doporučuji zámek Novy Falkenburk v Jablonném v Podještědí, byla jsem tam na svatbě a je to vážně úžasné - cena je myslím 2500,- za obřad. Samozřejmě v obou případech 1000,- matrice, ale to je všude. Nejprve jsme měli vybraný venkovní obřad na vyhlídce na Hrubé Skále 5000,-, bohužel však příští dva roky nebudou pořádat obřady, protože bude probíhat rekonstrukce... Hodně se také porádají svatby (necírkevní) v kostele v Loučné Janov nad Nisou, kaplička Sv. Vavřince na Malé Skále, no a potom Valdštejn, Liberecký zámek, Liebegova vila, Lemberk, Liberecký zámek, Sychrov od 3000, ale venku to vyjde se vším tak na 13000, Hrubý Rohozec obřad 5000 poplatky celkem 2200 a hudba, kterou mají domluvenou a nelze změnit vyjde cca na 3000 no a ještě židličky a sv. oblouk vyjde v půjčovně tak na 4000, hotel Orion Liberec a moc se mi líbil také ranč Malevil, je to tam moc krásné! Jinak už mě nic nenapadá :) Snad ti to pomůže...
Odpovědět
Ahoj, určitě na to mrknu! Na Sychrově je to prý, jako na běžícím páse, ale to asi na hodně zámcích. Zatím jsme mluvili také o Valdštejnu, ale dlouho jsme tam nebyla, tak nevím, jak to tam teď vypadá. Moc hezké jsou také Dětenice, ale bude to asi podobné, jako Sychrov. Na Hrubém Rohorzi to měl příbuzný a musím říct, že to jak jim to na obřad připravili bylo otřesné :( Na Malevil jsem se dívala před chvílí. Máme docela rádi také Vysoké na Jizerou, tak uvidím. Je to těžké, každému z nás vadí něco jiného, teda vlastně příteli nevadí skoro nic ;-) Děkuji :)
Odpovědět
Profilova fotka
Děvčata, nevíte, jak to je s libereckým zámkem? Zda se tam ještě konají svatby a jak to tam vypadá? Nikde nic nemohu najít a než budu volat na matriku, chtěla jsem si to ještě ověřit tady. Dočetla jsem se totiž, že stále jen chátrá a majitel se o něj nestará...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj mohu se k Vám přidat do diskuze? Plánujeme svatbu příští rok a hledáme místo v libereckém kraji...také se bráním radnici v Liberci...každopádně zu_za_nka: díky za tipy ;-) luca_lucky: po libereckém zámku už jsem se také pídila, ale bohužel stejné informace...chátrá a je snad údajně na prodej... :-(
Odpovědět
U Liberce je zajímavá farma Vysoká Chrastava , můžete tam mít obřad i hostinu. Půjčujeme tam altán a svatební stany. Pokud dáváte přednost venkovnímu obřadu a hostině, může Vás to zaujmout. Pro inspiraci několik fotek.
Odpovědět
Profilova fotka
@veruvlv My se nakonec pojedeme ještě jednou podívat na ten Nový Falkenburk v Jablonném, ale ty fotečky tady od @partystany jsou vážně luxustní :) Jsem zvědavá, jak to s námi nakonec dopadne.
Odpovědět
Profilova fotka
@luca_lucky : tak my jsme se včera rozhodli pro Valdštejn.. :-) pocházím z Českého ráje, tak nakonec se mi splní sen, který byl od malička, když jsem tam viděla nevěsty :-D ještě jsem tam psala, tak uvidíme....a pro hostinu se nám líbí statek Ondříkovice... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@veruvlv Tak to věřím, Valdštejn je moc pěkný. A chcete obřad venku nebo v té kapli? Můj sen zas byla od dětství liberecká radnice, ale teď se mi tam dělat svatbu moc nechce :) Sice se mi líbí, ale už se mi nezamlouvají fotky z obřadní síně - to se mi víc líbí ten Falkenburk, že je světlí a veselý a taky mam obavy z toho,že na radnici to jde jak na běžícím pásu :)
Odpovědět
@zu_za_nka Ahoj Zuzanko, plánujeme s přítelem svatbu na 22.6. 2013 a také mne zaujal hotel zámeček v Raspenavě. Mým prvním favoritem byl Sychrov, ale je pravda, že je mnoho výhod udělat vše najednou... Zatím jsem tam nikdy nebyla, existují nějaké fotky toho parku? Ráda bych se podívala, jak by vypadal obřad. A majitelé příjemní? Moc děkuji za odpověď. Hanka
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, fotky bohužel nikde nemají, v tomto ohledu poněkud zaostávají :-| nejlepší je udělat si výlet a prohlédnout si zahradu osobně. Cenově to vyjde moc fajn a paní zatím vypadá docela dobře, i když je trošku "od rány". My tam plánujeme pouze obřad a oběd, tak s ní toho nemusíme tolik řešit :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Děkuju, snad tam o Vánocích skočíme, budeme s přítelem na chatě v Josefově dole. Ještě bych ráda pár rad...jsme totiž s přítelem z Prahy...ale Jizerky milujeme. Máš fotografa? Kde v Liberci najdu supr kadeřnici nebo vizážistku? Děkuju moc, odsud se to špatně hledá ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@hannyhr Ahojky, my nejspíš budeme mít pana Jana Jirouše. Ale koukni se na Cow-back - jsou z Jablonce nad Nisou a mají moc pěkné fotografie. Kosmetiku a kadeřnici také hledám... Nejspíš si půjdu kvůli plesu vyzkoušet opět v Jablonci kadeřnictví Salon Chic...
Odpovědět
Profilova fotka
@luca_lucky : ahoj, tak nakonec změna u cca 50km jinde, než Valdštejn - termín máme rezervovaný v kostelíku v Loučné nad Nisou - možná už jsi to někde v diskuzi četla jinde :-) a na raut teď sháníme prostory, dostali jsme kontakt na apartmány v Josefově dole, tak uvidím a přemýšlíme o golfu - restauraci za Ještědem (oba hrajeme, tak by to bylo i pro nás stylové) :-D
Odpovědět
veruvlv tak ať se svatba vydaří, v Loučné v kostelíku je to hodně oblíbené, pár svateb jsem tam už zažila. místo na raut mne čeká taky sehnat a děsí mne to..obřad budu mít v Českém ráji, raut chci ale Liberec-Jablonec
Odpovědět
luca_lucky taky hledám kosmetiku a kadeřnici..s vlasy nechci nic složitého, ale to líčení.. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@veruvlv Jojo, Loučenský kostelík znám dobře. Je to tam moc pěkné. No my furt místo na raut nenašli. Jsem zvědavá, co nakonec vybereme.
Odpovědět
Profilova fotka
@zerog : hodně doporučují statek v v Ondříkovicích - my jsme se tam ještě podívat nebyli, necháváme to na jeden víkend všechno, ale teď jsme lazaři v posteli.... :-( ale také ho máme stále ve hře... :-)
Odpovědět
určitě mrknu
Odpovědět
Ahoj Všichni! Nenajde se tu náhodou někdo, kdo měl svatbu na Zámečku v Raspenavě?????
Odpovědět
Holky.. Fotky se svatby v Zámečku v RAspenavě jsou v tomto odkaze: http://www.fotobanka.net/sluzby-ceny/... jsou to fotografie 200 a kolem ;) Je tam opravdu krásné prostředí..
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Fotku tam teď už bohužel nejsou, nemáte k nim někde přístup prosím???
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den z Alenky, rádi Vám pomůžeme organizovat svatbu na Alence. Například již v březnu 2015 budeme mít svatbu dvou Německých občanů, kteří si během lyžování zamilovali Alenku natolik, že se nakonec rozhodli vzít na Alence;-) Nechcete se přijet podívat na prodloužený víkend a třeba si Alenku také zamilujete? :-) Penzion Alenka
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Profilova fotka
Děvčata kde udělat hostinu pro 100lidí (oběd+raut) když by bylo cenově rozumně tak klidně nějakej penzion nebo uplně jinak catering mám svůj tak kdyby věděl někdo místečko k pronájmu (chata,statek stodola mlýn cokoliv....kam dát tolik lídí)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ahoj holkyyyy, plánujeme s přítelem svatbu někde na severu Čech okolo Liberce. Přemýšlím kde udělat hostinu a nemůžu stále najít to pravé ořechové :-S Chtěli bychom sál asi pro 50-60 lidí a aby tam byl parket na tancování, nevíte o nečem??? 8-)
Odpovědět
Ahoj nevěsty, vdávala jsem se vloni na podzim na zámku Sychrov. Nemůžu vytknout jedinou věc co by mi vadilo, ve všem vyšli 100 % vstříc. Je pravda že jsme chytli slavnost jablka takže tam bylo dost lidí a o to to mělo větší kouzlo. A že je to dražší? Stálo nás to 6500,-.
Odpovědět
Lenuardos: Vdávala ses venku nebo vevnitř? Řeším také místo na svatbu někde v Českém ráji, ale spíš něco přírodního. Pokud si člověk zvolí zámeckou zahradu, nevíš jak se řeší případná mokrá varianta? Děkuju za odpověď.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj nevěsty :) měla jste prosím některá nebo máte svatbu na zámku Lemberk? zajímá mě, jak je to tam s hudbou.... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@brosovka.l Ahoj, my tam chtěli, měli jsme objednaný termín a vše (nakonec jsme se vybrali něco jiného) nemohli jsme najít žádné TOP místo pro hostinu :-) teď to máme se vším všudy jinde. Na Lemberku nám říkali, že na příplatek tam hraje nějaká paní doprovod na klávesy, měli jsme to mít v té kapli :-) kdyžtak mi napiš do zpráv ;-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?