Místo na svatbu pro 110 lidí - Jihomoravský kraj

Zdravím všechny! S přítelem hledáme na příští rok místo na svatbu v Jihomoravském kraji, úplně ideální okolí Mikulov, či někde mezi Brnem a Znojmem. Hostů budeme mít hodně a to okolo 110 lidí. Budu ráda za každou radu na místo, protože už jsem zoufalá :(. Moje původní představa byla nějaká stodola nebo něco takového podobného, kde bych si mohla nejlépe objednat vlastní catering nebo pokud by trvaly na svém cateringu, tak aby ho neměli aspoň nesmyslně předražený. Děkuju za všechny rada! S.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@by_charlotta moc děkuji! Ale bohužel je tam kapacita do 80 lidí a nás bude přes 100 :(
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Stodola v Merunkovom Sade (Dolni Kounice), 100 ludi tam bolo, vlastni katering taky :) hostia spali niekde v penzione, ale nie vsetci, my sme sli spet domov napriklad. Este mrkni na Stodola Suska, na to som tiez pocula dobre recenze, ale neviem ako to maju s kapacitou. Alebo potom klasika, Nemojansky mlyn, tam sme boli pozvani taky, akurat je tam dost boj o datumy :) nicmene ako hostia sme tam boli maximalne spokojni, je tam teda restauracia, ale jedlo vyborne, prostredie nadherne.
Odpovědět
Profilova fotka
@pvln34 Stodola Suška má určitě kapacitu 100 lidí na akci, nevím, jestli už i na přenocování (loni stavěli a nestíhali). Catering vlastní nejde. A termíny jsou hodně dopředu rozebrané a je drahá. Ale krásná.
Odpovědět
Profilova fotka
@pvln34 Suška mi už na začátku září psala, že termíny na 2020 v podstatě nejsou, leda tak nějaký čtvrtek někde ještě :/ Kapacita tam je dost, nocovat jde v dědině vedle (kapacita ale menší), catering pouze oni a ceny pražské.
Odpovědět
Neni to tedy stodala, ale moc pekny obecni sal je v Menine. Kapacita je urcite pres sto lidi, tusim maji cca stodvacet zidli a mozna by se vlezlo i vice. Vypada to tam opravdu moc hezky, neni to takova ta typicka komunisticka sokolovna, je to nove zrekonstruovane a ve skutecnosti je to tam daleko vetsi nez na fotkach. Maji tam kuchynku se zakladnim vybavenim, lednice, vycepy, catering si muzete zajistit jaky chcete. Plati se jen pronajem+energie+tusim neco za vyprani ubrusu (ale dohromady to da v porovnani s ostatnimi nabidkami opravdu smesnou castku). Klice predavaji uz ve ctvrtek a vraci se az v pondeli, takze hromada casu na pripravy. Na strankach nemaji moc fotek, ale daji se najit na strankach restaurace Na Kine nebo fb strankach Rychlik cateringu.
Odpovědět
Stodola v merunkovém sadě a Suška jsou naprosto nádherný místa :-) Nám by víc vyhovovala ta v Merunkovém sadě v Dolních Kounících, protože je to blíže (ikdyž Suška je pro mě vzhledem perfektní!! :)), akorát ty ceny cateringu jsou trošku vysoký... ten nájem za 35 000 bych pochopila, ale vím, že kdybych si catering mohla zařídit sama, tak mě to vyjde o polovinu levnější :(
Odpovědět
Profilova fotka
A co třeba jen velký párty stan někde venku? Fotil jsem letos větší svatbu v Ořechově na střelnici... je tam myslivna se zázemím s kuchyní, venku pódium pro kapelu a prostor pro velký festivalový párty stan. I když nám pršelo, tak to byla jedna z nejlepších svateb :) Mám pocit že stodola Hruška je bez restaurace: https://www.stodolahruska.cz/ Nový svatební místo je Donhalův mlýn, na samotě a bez restaurace, kdybych o něm věděl dřív, tak tam chci naši svatbu: http://www.dohnaluvmlyn.cz/
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
@malinaphoto ja kdyz jsem v rijnu psala na dohnaluv mlyn tak mi odpovedeli ze vlastni napoje ani catering neni mozny ,coz me teda zklamalo jinak misto vypada zajimave. A hruska je krasna, najem teda taky vysoky 35 ,ale vse jinak ve vlastni rezii.
Odpovědět
Napadá mě ještě Spolkový dům v Ratíškovicích, kapacita až 150 lidí. Mrkněte - https://banikratiskovice.cz/svatby/. Já se doptávala na termín rok dopředu (loni) a už měli plno, ale třeba bude letos situace jiná.
Odpovědět
Zkuste stodola Rudice ..plati se pronajem a jinak vse ve vlastni rezii jen tezko rict jestli maji nejaky volny termin
Odpovědět
Článek se načítá
@sabic o je bohužel už daleko :( ale vypadá to krásně!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
@sabic můžu se zeptat na zkušenosti se stodolou v Rudici? @by_charlotta jaké místo si doporučovala? Také hledám místo v tomto kraji pro cca 80 lidí s vlastním cateringem. Děkuju
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?