Místo na svatbu v okolí Frýdku, Těšína a Třince

Profilova fotka
Ahoj holky, příští rok v létě se chcem brát a byla jsem rozhodnutá a 100% jistá, že obřad a oběd budem mít v Penzionu Mlýn v Ropici, ale vyfoukli mi to jiní. Nevíte o nějakém jiném, stejně pěkném místě? Jsem ze Střiteže (tj. mezi Frýdkem, Těšínem a Třincem) a chtěla jsem někde v okolí. Obřad a oběd na jednom místě (cca do 17:00 hod), pak se přestěhujem na chatu, kde budem pokračovat dál i s ubytkem. Budu ráda za vaše tipy.
Odpovědět
1
2
Ahoj napadlo mě Vělopolí U strhaného klempíře, ale nevím jak to tam je s obřadem je to docela pěkné místo s krásným výhledem. Pak je docela fajn Gutská bašta https://penzion-gutska-basta.hotel.cz... ale taky nevím jak obřad. Tak snad jsem trochu pomohla :)
Odpovědět
Profilova fotka
@weruncka Děkuji moc. Hned se jdu juknout. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@vividou zkus v Oldřichovicích restaurant park villa, mají fb stánky a místo pro hodně lidí a výborně vaří. Segra měla svatbu v gutské baště a bylo taky hezky.
Odpovědět
Raději bych změnila termín :-D Místo ani náhodou x-) ještě mě napadá Grunt no.135, ten si taky holky chválí..
Odpovědět
Profilova fotka
Díky moc za rady, i za radu změnu termínu. :-D Teď se domlouvám v restauraci Grunt v Řece. Mají volno, ale nemají zatím altánek pro obřad, který by teda už v létě měl být. Tak snad. =-)
Odpovědět
Grunt 135 je pecka mezi peckami, ale není teda v Řece, ale v Těrlicku -Hradišti :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@weruncka Pomohla, každá rada je dobrá. ;-) Jen U strhaneho klempire nejsou dobre recenze a Gutská bašta mě moc neoslovila. =-) Mám vybrany Penzion Grunt v Řece.
Odpovědět
@vividou No moc to tam neznám jen mě to tak napadlo, že už jsem tam svatby viděla :) je fajn že jsou i další typy na pěkné místa :)
Odpovědět
Ahojky :) jsem z Třince a na příští rok v červnu chystáme svatbu. Zatím máme domluvený hotel u Holubů na Čeladné, je to tam fakt krásné vše podle mých představ. Místo v horách, hezké prostředí, místnost na jídlo a zábavu prosklené (ne uzavřená hospoda s pár okny). Je to ale daleko tak jsem pořád na pochybách jestli to neudělat jinde. Ale o žádném místě podobném nevím. Krom Gruntu 135 na Těrlicku, ale tam to bohužel vychází dráž a peníze jsou pro mě taky důležité. Nevíte o něčem takovém krom toho co jste tu psaly? Posílám pár fotek abyste měly představu jak to u Holubů vypadá a jak se mi to líbí.
Odpovědět
Profilova fotka
@makina55 za mě opravdu Grunt v Řece. Je to tam nádherné a nové http://www.gruntreka.cz/
Odpovědět
@vividou Díky za tip :) Chtěla jsem se ještě zeptat jestli nemáte tip na osvědčeného DJ?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
@makina55 tak me teda svatba U Holubu vysla mnohem dražší nez v Gruntu.
Odpovědět
Článek se načítá
@markettka1 taky mi to přišlo dražší U Holubů...
Odpovědět
Profilova fotka
Ju Střítež, tam zvažujeme bydlení :-) Jinak mě ještě napadá Lomná. Třeba v Horní Exersion (nebo jak se to píše) a nebo penzion Beskydka v Dolní Lomné - tam měl spolužák svatbu
Odpovědět
Profilova fotka
Nebo mít svatbu na Javorovém, to by byla pecka - viděla jsem video, že tam někdo měl svatbu, včetně obřadu ;-)
Odpovědět
@vividou Dobrý den, máme mít svatbu taky v penzionu Grunt v Řece. Chtěla jsem se zeptat, kdo Vás oddával? Nebo jestli nemáte tip na oddávajícího?
Odpovědět
Profilova fotka
taky doporučuju Grunt 135 v Hradišti! :)
Odpovědět
Profilova fotka
@peeteeg Nejdříve to měl být někdo z matriky a oddávat nás přímo v Gruntu, jelikož mi řekli ať si na volné termíny zavolám po novém roce, tak jsem to zavrhla a budem mít od přítele z práce vojenského kaplana.
Odpovědět
@vividou Aaha😊Dekuji za odpoved
Odpovědět
Profilova fotka
@vividou dobrý den, chtěla jsem zeptat na kolik ta svatba přibližně v Gruntu vychází.
Odpovědět
Dobry den, me by taky zajimalo,jestli nekdo nevi,na kolik vychazi svatba v Gruntu v rece:)
Odpovědět
Profilova fotka
No měli jsme schůzku a rozpočet mi paní zatím neposlala, ale až ho budu mít tak vám ho ukážu. Máme mít 38 lidí, osm pokojů a říkala, že 55 tis strop. Ale uvidíme.
Odpovědět
Profilova fotka
@vividou dobre dekuji mockrat.Vy to ale budete mot i s obradem ze?my taky budeme mit schuzku tak uvidime.
Odpovědět
Profilova fotka
Obřad tam nakonec nebude. Mohla bych vás potom taky poprosit vaše cifry? Beztak jsem na plno věcí zapomněla a nebo spíš nevím na co vše jsem se měla ptát, tak aspoň pro informaci. ;-) Kdy máte schůzku?
Odpovědět
Profilova fotka
My ji mame 7.3. Rozhodli jsme se na posledni chvili,takze nevim jestli to vse v pohode stihnem.My budeme mit asi 33 lidi a 3 pokoje.taky jeste nemam moc informaci co je treba vsechno ale tak uvidime,pani nam urcite da veskere info.jj urcite poslu
Odpovědět
@makina55 no u holubů jsem to taky chtěla, rozhodovala jsem se mezi holubama a gruntem na těrlicku. vyhrálo těrlicko. paní Farná je super ochotná na všem se dá domluvit, za to s pánem u HOlubů to tak není. A jak jsem si zkoušela svatební šaty tak jsem se dověděla že tam účtujou i snad litr nebo dva jen za bílé ubrusy. takže to nakonec tak levně asi nevyjde.
Odpovědět
@vividou GRUNT Řeka NEDOPORUĆUJI!!! Svatba je jedinečnou záležitostí a každý kdo ji plánuje věří, že bude jen jediná... a proto z vlastní zkušenosti konstatuji, že kdybychom s manželem měli více času, tak si místo konání 100% vybereme jinde! Jedinou kladnou věcí považujeme, že je penzion vcelku nově vybaven a zrekonstruován. Jídlo těžký průměr, jednání paní provozní neprofesionální a vlastně až do konce jsme byli ve stresu, co nám na talířích ve finále donesou. Nealko se donášelo postupně takže se už nikdy nedozvíme kolik se opravdu vypilo, obsluha chtěla nanosit na stoly pochutiny, které se nikým z nás neobjednaly, na vlastní oči jsme viděli, že si kuchař a obsluha ujídali z našich rautů, zaúčtovali si i přípitek kterým nás pohostila obsluha Gruntu na přivítanou novomanželům a nakonec jsme dostali ke snídani zkvašené zbytky z našich rautů a to už jsem považovala za vrchol vysranosti. Takže nečekejte od nich, že pochopí vaše představy, nebo stížnosti,protože ONI jsou jedničky a přes to vlak nejede. Všem nevěstám přeji jen ty nejkrásně zážitky a pokud možno pohodovou svatbu bez stresu...
Odpovědět
@makina55 Jirka Veselý!!! Je božííííí :-)
Odpovědět
@nellsz počítejte, že kromě šílených cen za alkohol, zaplatíte i dost za jídlo...nealko, potahy na židle,atd...účtují si všechno. Naše 95 000,-/ 55 dospělých. V ceně 6,5l becherovky. Jinak alkohol a dezerty jsme měli náše VLASTNÍ!!!
Odpovědět
Profilova fotka
@wsona to jste me moc nepotesila, kdyz je svatba za dva mesice a vse zarizene.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?