Místo na svatbu mezi Prahou a Plzní nebo v okolí Stříbra

Ahoj, prosím o radu. Před týdnem mě přítel požádal o ruku a rádi bychom stihli svatbu ještě letos. Jednu půlku rodiny máme v Praze a druhou u Stříbra. Poradíte prosím nějaké hezké místo na půl cesty? Zatím zvažujeme různé varianty: a) mezi Prahou a Plzní, nějaký hezký zámeček, který nebude moc drahý, a u kterého bude blízko (cca do 40 km) nějaké místo, kde by mohl být večerní raut i se spaním pro kamarády a rodiny - do 50 lidí. b) v okolí Stříbra - našla jsem zámek Bor u Tachova - máte někdo zkušenost? Mají i volný termín 6.10., obřad dokonce zdarma, ale zatím se mi nepodařilo najít žádné místo na večerní raut, kde by mohla moje pražská část rodiny i přespat (cca 15 -20), abychom nemuseli držet střízlivého řidiče, který by to pak rozvážel... Všem moc děkuju za rady a typy, budeme to mít trochu na rychlo, tak doufám, že všechno stihneme (spíš já ;-) ) včas a bez velkých stresů zařídit.
Odpovědět
Profilova fotka
Napadá mě klášter Plasy, nebo Mariánská Týnice nebo Nesuchyně (tam je možno obřad, hostina i ubytování). Ještě je hezký zámek Manětín.
Odpovědět
@wildy Plasy mě nenapadly, díky za tip, zkusíme se tam o víkendu mrknout.
Odpovědět
Profilova fotka
@pedv Nikdy jsem tam nebyla, ale z fotek to tam vypadá krásně. Je to krásné místo na obřad.
Odpovědět
Profilova fotka
Plasy jsou hezké, Mariánská Týnice krásná(tam to máme my :-) ) a i Měnětín je fajn. Kousek od Plzně je zámek Nebílovy nebo Kozel. Ubytování bude horší nebo spíš hledat něco, poblíž těchto míst. My máme hostinu v Kaznějově, ale tam není ubytování možné. Napadá mě ještě u Stříbra klášter Kladruby. A nebo pak Plzeň nějaký hotel a mít i obřad tam třeba venku-Kalikovský Mlýn, Prameny, Primavera... ;-)
Odpovědět
@pedv Co se týče těch míst, kde se pak dá udělat hostina - tak v Kralovicích (kousek od Mariánské Týnice) restaurace u Beránka, U Prusíků, v Plasích - tam asi jenom U Rudolfa - mají tam krásně nově opravenou stodolu, kde se právě svatby dělají. Každopádně držím palce, abyste našli místo na hostinu :-) Takhle na rychlo to bude asi fuška skloubit termíny :-)
Odpovědět
Díky všem za tipy, byli jsme se podívat v Plasích, ale tam bohužel oddávají jen 28.9., a to už je U Rudolfa plno. Takže zvažujeme buď sobotu 29., pokud by se nám to podařilo domluvit, nebo druhou variantu - svatbu v klášteře v Kladrubech u Stříbra. Nevíte tam někdo o místě na večerní hostinu s ubytováním? (ne IAT Kladruby, něco trošku hezčího :-) ) Díky moc Peta
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?