Místo na svatbu - Havlíčkobrodsko a okolí

Ahoj. Hledám místo na svatbu na Havlíčkobrodsku (případně i v rozumné vzdálenosti). Chceme vše na jednom místě, obřad venku, posezení venku (ale aby byla i mokrá varianta), možnost přespání pro 30 lidí, pokud by to bylo mimo Havlíčkobrodsko, tak pro 60. A hlavně možnost vlastního cateringu a pití. Existuje nějaké takové místo? Může to být i rekreační středisko, táborová základna či něco podobného, pokud bude dobré zázemí. Rozhodující je i cena. A bylo by super, kdyby byl pronájem možný třeba už středa večer - neděle ráno. Předem děkuji :)
Odpovědět
Dobrý den. Podívejte se na www.gerstein.cz. Třeba vás to zaujme. J. Forst
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, na kdy byste to místo potřebovali?
Odpovědět
Ahoj, na termínu nám nezáleží ;) Chceme cca květen až září kvuli počasí. Máš nějaký tip? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít v červenci svatbu v Libici nad Doubravou - Pilnův statek. Akorát nevím, jak jsou na tom s termíny na 2019, protože my tam měli původně rezervovaný říjen, ale obec dostala dotaci na rekonstrukci stodoly, která začne v září. My měli kliku a uvolnil se ještě červencový termín. Ale třeba ještě mají nějaké dřívější termíny volné. Kdyžtak koukni na jejich web, mají tam i nějaké fotky a cena je, podle mě a podle toho, co jsem za tu dobu hledání viděla, velmi příznivá.
Odpovědět
@armvdd Prosím, můžeš mi do zprávy poslat nastrel ceny, abych věděla, jestli je to pro nás reálné? A víš, jestli je tam možnost zařídit si všechno sama? ;-) Díky moc :-)
Odpovědět
@armvdd Uz jsem to našla i včetně ceny (ta zni fakt dobře). Akorát se budu muset podívat, za bych v okoli sehnala ubytování pro dalších alespoň 50 lidí, protože odsud už není pro nas reálné rozvazet
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?