Místo na svatbu 21.9.2019 Jihočeský a Středočeský kraj

Dobrý den, Hledám místo na svatbu 21.9.2019 Jihočeský/Středočeský kraj. Prosím zachraňte mě. Budeme mít cca 80 hostů i s dětmi. Jedno místo už jsme měli. Dnes mi ale řekli že kapacitně nevyhovují. Děkuji za případné nabídky.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, podívejte se na naše stránky. Záleží jakou máte představu :-). Jsme ze Středočeského kraje. Krásný den, Lenka Smrčková
Odpovědět
Bednarecek u Jindrichova Hradce - wellnes penzion dvur u Lejtnaru
Odpovědět
Statek Kloubek, kousek od Krumlova
Odpovědět
Profilova fotka
Pardon, ale tohle mi přijde jako dobrý vtip. Většina z nás toto řeší minimálně rok předem. No nic méně přeji hodně štěstí. a napadá mě třeba statek Břežany u Rakovníka, Stodola Neprobylice, zámek Nelahozeves
Odpovědět
Nemyslim, ze to je beznadejne, nemale mnozstvo parov na poslednu chvilu rusi svadbu alebo meni miesto. Tieto terminy uz nie je lahke na poslednu chvilu obsadit. Napiste vsetky miesta, co najdete, tu vam nikto nepovie, kde maju volno. Skuste aj vyhladavanie typu meatspace.com na menej tradicne miesta.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Ještě jednou pro špatně vložený příspěvek. Mám velmi dobrou osobní zkušenost se statkem v Kačlehách u Jindřichova Hradce. Součástí statku je i hospůdka, majitelé jsou zarytí lukostřelci, takže program pro větší děti je jasný :-) . Ubytování je jen pro pár osob, ale pro místo obřadu a následnou hostinu je to pěkné místo. Fungují něco málo přes 2 roky, takže nejsou moc profláknutý. :-)
Odpovědět
Diky za tip. Hledame misto na srpen/zari pro 55 hosti. Hledame jenom misto na hostinu. Za posledni tyden jsem nasla dohromady 12 volnych mist vcetne proflaklych, treba Farma Michael, Parkhotel popovicky, Pruhonicky zamek.... Porad s nasim mistem jednam doufam ze to vyjde. Jo a mista nabizej casto slevy z najmu!
Odpovědět
@casmaria Na kolik to tak vyjde? Mate predstavu?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?