Místo na svatbu, 13.9.2019, Praha a okolí - tipy

Ahoj, nemate nekdo nejaky napad, kde by se jeste letos dala udelat svatba?:) trochu jsme se poblaznili a rekli si,ze to zkusime. Idealni, by byla Praha, restaurace s terasou ..asi Nejaka drevena,s hezkym okolim,kde by se dal udelat i obrad a nasledne raut. Chceme to bez obeda, spis takovou party. Jsme i pro okoli Prahy, cca do hodiny jizdy. Statek, stodola, kde by se dal stan, raut..svetylka atd.. neco jako je Modry Mlyn, Vletice,statek stary tyn atd:) Za veskere typy a napady dekuju. Luca
Odpovědět
Profilova fotka
restaurace St.Tropéz Praha 6 nebo Křižovnická bašta - Tursko
Odpovědět
Profilova fotka
Co Chateau St. Havel? Stan a zahrada. Nebo areál Botanica, Mlýn Karlštejn, Ctěnice, Hoffmanův dvůr ve Vinoři. :-)
Odpovědět
Dekuju, no, ono tim datumem,ze jsme si to vymysleli na posledni chvili, je samozrejme vsude plno😅 St. Tropez se nam nelibi, ta Basta neni spatna ale neni to ono:/ a dalsi zminene jsou tak proflakle, ze je plno. Karlstejn se nam libi moc, ale tam je to uplne passe :/ kazdopadne kazdy napad, dobry :) dekuju:)
Odpovědět
Profilova fotka
Restaurace Farm tablet Klecany, Golemův statek Březiněves.
Odpovědět
Nemate nekdo zkusenost, s Villou St-Tropez?
Odpovědět
Profilova fotka
Chateau Havel má ještě volno :-)
Odpovědět
Šeberák v Kunraticích
Odpovědět
Počet hostí? V Prahe sa mi páčila Vila Lanna, krásna vila s terasou a záhradou, príjemné ceny vzhľadom na kvalitu. Do salu sa zmestí cca 65 hostí na sedenie a na raut kľudne i 100 (možnosť rozptýliť sa po vile a na terase). St Havel by som nevzala kvôli možnosti zlého počasia. V daždi nie je zábava byť v partystane.
Odpovědět
@niobeh dekuju:) villa je hezka, jen se mi moc nezdaji ty prostory uvnitr, to je na nas takove moc...budeme mit schuzku ve villa st.Tropez tak uvidime:) maji peknou drevenou terasu a pak nas ceka FarmTable Klecany:) to me celkem okouzlilo:)
Odpovědět
@hendrchovae dekuji, to je pekne, zkusim:)
Odpovědět
Profilova fotka
Penzion u Dubu, Karlštejn ... a obřad měli u starého dubu nad penzionem, kouzelné místo. Měli v tom duchu i svatební oznámení
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?