Místo na (rustikální) svatbu v Praze a okolí?

Ahoj! Ráda bych se zeptala na tipy na svatební místo v Praze či okolí (cca do 90 minut od Prahy) pro hostinu a následné ubytování. Mám už pár vyhlídnutých míst (Hotel Lony, Yard Resort, Dvůr Míče), ale nějaká další možnost by přišla vhod. Hostinu bych si představovala ve stodole, ale nebráním se ani hotelu či hostiny pod stanem. Jediné podmínky jsou, aby kapacita hostiny a též ubytování byla alespoň 50 osob a aby personál hovořil anglicky. Co se týče rozpočtu, tak mám představu takovou: - pronájem do 20.000,- - cena obědového menu do cca 500,-/os - ubytování do cca 800,-/os
Odpovědět
Profilova fotka
Dvůr Hoffmeister, pokud budou mít volno. Pracuje tam moje spolužačka jako manažerka, anglicky určitě personál umí. Pokud budete hledat fotografa/ku, která hovoří výborně anglicky, napište mi :-). Krásné místo je taky Statek na Stránce , kapacita ubytování je menší ,ale cca 5 km je další ubytovací zařízení.
Odpovědět
Profilova fotka
Hotel U Svatého Vavřince (Roudnice nad Labem) disponuje sálem s letní terasou, pokoje pro 76 osob. Od Prahy je to cca 20minut po dálnici D8 na sever. Přímo naproti hotelu je krásný zámek se zahradou, kde se dělají obřady ať už vnitřní v zámecké kapli či venkovní na zahradě. Personál v hotelu hovoří anglicky. S rozpočtem by nebyl problém. Pokud máte zájem o více info, napište mi.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?