Místo na obřad

Ahoj, prosím, pomozte mi vymyslet místo obřadu svatby. Chceme mít svatbu někde v přírodě, někde kde není jedna svatba za druhou. Nejlépe u řeky, ale i klidně u rozhledny, v lese. Nejlépe Střední Čechy, ale nebráníme se ani Jížním Čechám nebo někde na horách - Krkonoše, Jizerské hory. Máte někdo nějaký nápad?
Odpovědět
@danca2701 Napište mi zprávu. Dám Vám kontakt na překrásné místo v Novohradských horách.
Odpovědět
Můj kontank je: daniela.tinterova@post.cz děkuji moc
Odpovědět
Můžu doporučit Nové mlýny v Kutné Hoře, nebo Kozákov kousek od Vrchlabí. Mohu poskytnout fotky z vrchlabí.
Odpovědět
Profilova fotka
V našem rodinném hotelu uprostřed přírodního parku Divoká Šárka můžete mít ve svatební den vše na jednom místě bez nutnosti přesunů. Obřad na zahrádce, hostinu i raut až pro 200 osob a večerní zábavu spojenou například s grilováním. Za prostory neúčtujeme pronájem a pro svatby nad 30 osob nabízíme novomanželské apartmá se snídaní do postele zdarma. Pro ubytování svatebních hostů nabídneme zvýhodněné ceny. Ráda Vám zašlu naši nabídku svatebního menu.
Odpovědět
@danca2701 nás zaujalo místo nedaleko Mladé Boleslavi. Je to soustava několika rybníků a ostrůvků. Na jednom ostrůvku měli občerstvení pro hosty a když se po obřadu (který byl na dalším ostrůvku) fotili, hosté se bavili , popíjeli a tím jim utekla někdy tak problematická chvíle focení.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, podívejte se na stránky našeho penzionu :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
@lidka3 Ahoj, prosím tě, plánujeme svatbu a zde jsem se dočetla, že máš nějaký zajímavý tip na obřad v přírodě Novohradských hor, mohla by jsi mi, prosím, poradit? :-) Byla bych moc ráda... Napiš prosím na email: hatanga@email.cz Moc děkuji!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?