Místo na obřad v Praze v dubnu, máte nápad?

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli nemáte nějaký nápad, kde by se dala udělat svatba v Praze v dubnu. Vzhledem k nejistému počasí to venku být nemůže a kdyby nás napadlo něco zajímavějšího než úřad, bylo by to fajn :)
Odpovědět
Viniční altán je fajn, jste pod střechou a přece venku.) https://www.google.cz/maps/preview/uv...
Odpovědět
Letenský zámeček :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@sofie83 Svatbu jsme meli v hotelu Čertousy (horni pocernice) a meli jsme jak venkovni, tak vnitrni variantu. Zvazovali jsme duben, ale nakonec jsme ji meli v zari, kdy byla zima a pritom v dubnu ten den bylo primo vedro.
Odpovědět
Profilova fotka
Hudební skupina Bosáci nabízí hudební produkci na volné termíny: 4.4., 5.4., 11.4., 12.4., 18.4., 25.4., 2.5., 3.5., 9.5., 16.5., 13.6., 11.7., 18.7., 1.8., 2.8., 9.8., 15.8., 22.8., 29.8. Jestli ještě hledáte kapelu, mrkněte na naše webovky. Široký repertoár pro všechny generace, bohaté zkušenosti za přijatelné ceny. 8-) Pokud hledáte příjemné místo pro Vaši svatbu, mrkněte na našich stránkách do sekce Svatební speciál, kde jsou rady k pořádání svatby a také tipy na místa po celé republice.
Odpovědět
Profilova fotka
@sofie83 Dobrý den, v dubnu máme poměrně dost volných termínů, podívejte se na GreenYacht v Praze. Děkuji těším se Přemek Vejsada
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?