Místo na obřad v Plzni a okolí, máte radu?

Zdravim vsechny, rada bych se zeptala na radu ohledne mista na obrad v Plzni ci okoli Plzne, nejlepe jih a max.15 km vzdalenost od Plzne. Planujeme svatbu na 30.3., misto na hostinu uz mame, ale asi uz 2 mesice nam vazne misto na obrad. Nevite nekdo o necem? Krome zamku a ostatnich mist, ktere jsou na webu kompletni svatba??? Dekuji predem :-)
Odpovědět
Ahoj, já při hledání místa na obřad narazila na západočeskou galerii, konkrétně Masné krámy.Obřady tam dělají ve výstvní síni a dle obrázku n jejich stránce to vypadá moc hezky. Jelikož nechci obřad na radnici, přítel je nevěřící tkže ani v kostele a v dubnu si nejsem jista počsím pro obřad venku, asi mám v tomto jasno :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jeste mrkni, jestli se Ti nebude libit lesni restaurace Lipovka, ale je to 15 km na sever a spis venku nebo na venkovni terase. Interier restaurace pro obrad hoooodne nevhodny.
Odpovědět
My se budeme brát v Meditační zahradě-památník obětem zla....moc pěkné místo. :-)
Odpovědět
@riverisland je to sice kapánek dál, než 15km (cca 20), ale krásná je kaple v klášteře v Plasích. http://www.klaster-plasy.cz/?Svatby
Odpovědět
Profilova fotka
My využíváme k obřadu plzeňskou zoo, asijskou zahradu :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Profilova fotka
@lipli ahoj, muzu se te zeptat, zda bych na netu nekde nasla vice informaci o svatbe z plzenske zoo?? Dekuji
Odpovědět
Profilova fotka
Nenašla oni to dělají spíše vyjímečně. Nejlepší je obrátit se na vedení zoo. My jsme se brali v Asijské zahradě ale jde to prakticky v celém areálu. Loni obřad stál 10 tisíc a v ceně byl přípitek, focení s dravcem či plazem a stolek s květinami.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?