Místo na obřad a oslavu pro 100 lidí, Praha a okolí

Ahoj, poradite nekdo misto pro vetsi svatbu (cca 120 lidi), idealne Praha a okoli? Predstava je idealne obrad venku (ale s moznosti schovat se pod strechu, kdyby toho stesticka prselo moc), bez klasicke hostiny, jen raut. Diky!
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Zámek v Kostelci nad Černými lesy, tam to budeme 29. června mít my :-) http://www.slp.cz/zamek/svatby.htm
Odpovědět
Profilova fotka
nebo v Kostelci dela obrady orimo i pivovar. Pro 100 lidi tam prostory urcite maji a jsou moc hezke. Jukni na stranky jeste Pivovaru Kostelec. Taky se tam bereme 29. cervna :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, už jsem tady doporučovala kemp kačer v Dřísech u Ovčár-u St. Boleslavi. Kontakt mohu předat, abych neporušovala stránky Bereme se. Měli jsme tam svatbu v 1.září, pokud chcete hlavně prostor pro 100 a více lidí, není problém. Výhoda i nevýhoda je, že si všechno můžete přivést. Jídlo, pití, párty stany. My jsme dělali prasátko pro 100 lidí, také jsme je tam měli. Kdo chtěl, zajistil si ubytování v chatkách, 4lůžkové, dvě po 7 l. Ty mají svoje sociální zařízení, jinak společné. Ale vše je čisté, majitelé vstřícní. Přímo u kempu je pískovna a les. Nikoho nerušíte, tančit a hulákat můžete do rána. Ráda doporučuju. J.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Zkuste Golf Resort Klanovice. Loni jsem tam fotila svatbu o 130 lidech a vesli se nadherne jak ven, tak pozdeji vecer i dovnitr :)
Odpovědět
@janekj Mohla bych se zeptat, jak jste tam třeba řešili lednice? Pípu vlastní? Díky moc.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, s pivem je možné se domluvit buď s majitelem kempu, před branou kempu je stánek-občerstvení, klasická nabídka, pivo, točená limo atd. Nebo se domluvíte a přivezete si pivo i pípu svoje. My jsme točili pivo a limo u majitelů, víno, tvrdý alk., kafe i čaj jsme si přivezli. Totéž s jídlem, prasátko i gril, sladké zákusky, zelenina, pečivo, vše naše, u majitelů jsme objednali jen pár porcí guláše a asi 4 obložené mísy (abychom "zaplácli" nejhladovější po příjezdu na kolech :-D ). Vše záleží na domluvě, majitelé jsou opravdu vstřícní a z našeho pohledu poctiví. Kontakt na mě, janekj70@gmail.com, můžete napsat, co Vás zajímá, odpovím. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
A ještě ta lednice. Každá chatka má svoji malou lednici a u ohniště je 1 větší. Vše jsme si přivezli den předem, chatky stejně připravovali pro nás. Naštěstí tedy nebylo vedro, ba naopak, takže co bylo potřeba bylo v lednici, ostatní v chatce, nejčerstvější navezli příbuzní a kamarádi, kteří nejeli z obřadu na kolech, ale autem.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
Dobrý den, od tohoto roku navazujeme na tradici svateb ve Vleticích jako noví provozovatelé. Máme poslední volné termíny. Sami jsme zde měli nezapomenutelnou svatbu v roce 2013. Odpovědi na Vaše otázky najdete na webu, případně nám neváhejte napsat na mail. Těšíme se na Vás.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?