Místo na menší svatební hostinu v Praze a okolí, 25.8.

Hledám místo na svatební oběd pro cca 20-30 osob (z toho cca 5 dětí do věku 6 let), na neděli 25.8.2013, v Praze a okolí. Mělo by se jednat o čistou restauraci/hotel se zahradou, kde je v případě hezkého počasí možné uspořádat hostinu i venku. Jezírko, pískoviště či prolézačky pro děti a možnost ubytování několika hostů by byly ideální. Děkuji za všechny tipy a nabídky.
Odpovědět
Zkus se optat na rychety tečka cz, to by mohlo odpovídat tvým požadavkům.
Odpovědět
restaurant-cervenymlyn.cz - Mohu jen doporučit. Ubytování, venkovní zahrada s dětským koutkem. Příjemná obsluha, výborná kuchyně.
Odpovědět
Profilova fotka
@chances dobrý den, rádi Vám nabídneme prostory hotelu GreenYacht. Jsme pevně ukotvený botel s krásnou zakrytou terasou. okolo je zeleň a voda. Stále máme svatební pokoj volný:-). Termín máme také volný, velice rád Vám zašlu naši nabídku. Podívejte se prosím na náš profil. Těším se na Váši odpověď.
Odpovědět
Profilova fotka
@chances klidně prosím pište na email.
Odpovědět
Dobrý den, dovoluji si vám nabídnout prostorz našeho rodinného hotelu. V případě yájmu nabídku pošlu obratem.
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mať oslavu presne s takým menším počtom,ako budete mať vy ;-) www.vestoleti.cz Kamarátka mala svadbu vo vyššie spomínanom GreenYacht hotel a bola veľmi spokojná!
Odpovědět
Dekuji vsem za tipy!
Odpovědět
Profilova fotka
@chances zkus čertousy (praha9), byli jsme spokojeni
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud ještě nemáte vybráno - můžeme nabídnout restauraci s penzionem na hranici Prahy 5. Zahrádka, velké travnaté hřiště, možnost grilování v otevřeném krbu. Příjemné, rodinné prostředí. "Mimopražské" ceny :-) Prohlédněte náš profil. Případně se přijeďte podívat, osobně Vás provedu, vše ukážu, poradím a vytvořím kalkulaci dle Vašich požadavků.
Odpovědět
Profilova fotka
Kamarádka měla hostinu i obřad v Českém statku a bylo to fajn
Odpovědět
zkuste Mlýn Pataki v Mukařově, my tam měli svatbu nedávno a stoprocentní spokojenost
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?