Místo, kterému byste řekly ANO (západní Čechy)

Profilova fotka
Holky moje milé, zlaté, pomozte mi vypátrat vysněné místo pro svatební den, v západních Čechách. Nic co by odpovídalo našim představám totiž nemůžu najít, tak doufám, že víc hlav víc ví :) Mám (jak taky jinak :)) plno požadavků a plno ideálů z pinteresťáckých svateb, ale naše hlavní nároky jsou asi tyhle: 1. Nejraději bychom všechno měli na jednom místě (obřad, hostina, ubytování) - nebo v hodně blízkém okolí 2. Obřad si představujeme venku, pod nějakým pěkným stromem - takže mi jde o hezkou okolní přírodu. 3. Hostinu bych ráda pod nějakou pergolou / ve stodole - prostě v otevřeném prostředí, ale v suchu :) 4. Nejlépe někde na samotě, kde budeme mít soukromí, nebudeme muset řešit noční klid, popř. budeme moc vypustit ohňostroj 5. A aby to taky trochu vypadalo - přítel řekl, že svatební noc nestráví v pokoji, co nebude stylový (jo mám doma takovou ženu :D) Taky by to zároveň nemělo zruinovat naši peněženku a kapacitu potřebujeme okolo 30 lidí. Předem děkuju za tipy, jakékoliv ;-)
Odpovědět
Tak to se přidám...požadavky mám skoro stejné a sedí i západní Čechy a počet hostů :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@xslunickox Tak to bude boj o termín, až sem někdo něco přidá :-D A máš už něco, jakože v záloze, vyhlidnuteho?
Odpovědět
@klear Co hostinec Na Statku v Jakubově nebo statek Bernard u Sokolova?
Odpovědět
@klear A ještě mě napadá statek Salajna, vedou to moc šikovné dámy, které ví, co dělají.
Odpovědět
Profilova fotka
@mikoi Ten hostinec na statku nevypadá vůbec zle :) Nevíš jak je to tam s cenama? (za pronájem prostor a jestli nemají nějak přemrštěný catering). Nesnáším, když na stránkách nemají ceníky. Jinak nad Bernardem jsme taky uvažovali, ale to ubytování nám tam přišlo tak nějak nic moc. Za sebe teda ještě přidávám Farmu Hory.
Odpovědět
@klear To vůbec netuším, ale měla tam svatbu anyroxy a algiz, tak jim zkus napsat. Jinak docela chápu, že svatební ceníky nebývají na stránkách, každý chce totiž něco jiného, což ve finále může cenu dost ovlivnit, takže by nějaká jedna cifra na netu asi nebyla moc objektivní. Vždycky je lepší poptat konkrétně podle toho, jakou máš představu. Seriózní místa ti nabídku bez problémů pošlou :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Za zeptání nic nedáte, ale v Jakubově na Statku fotím letos nevěstu v červu, termín mají rezervovaný od září minulého roku a loni v listopadu měli už termíny až do září nebo října plné. To samé Farma Hory. Na Bernard si dejte trochu pozor, také jsme tam chtěli svatbu a byly tam trochu problémy s domluvou. Letos mi dvě nevěsty zrušily termín focení, protože jim na Bernardu změnily podmínky a navýšily konečnou cenu, tak tam termín raději rušily. Pokud nechcete přímo K.vary, tak je lepší se porozhlédnout v okolí SOOSU, jak doporučovala mikoi (statek Salajna apod, je tam statků opravdu dost, jenom je lepší si udělat výlet a omrknout je, protože se těžko hledají na netu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud jste koukala na Bernard a líbí se vám, tak se zkuste omrknout Selský dvůr Perštejn
Odpovědět
@klear Máme něco v jednání a čekáme teprve na cenovou nabídku :-). No jinak vše jmenované tady mám skouklé. A Jakubov je jak koukám plný až do října :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@sanndra děkuju za tipy :) Bernarda se tedy asi vytvaruji, člověk nechce před svatbou řešit takove problémy. Mimochodem, když píšete statky okolo soosu, víte o nějakých konkrétně (krom salajny-o té vím)? abych měla co strčit do vyhledávače :)
Odpovědět
Profilova fotka
@klear Tak to bude oříšek, těch statků je tam opravdu mnoho, jezdíme kolem nich vždy na kole :-) ale konkrétní jména... Napadá mě Nový Drahov, tam jsou vlastně statky dva, jeden je pro turisty a druhý přes ulici, pro svatby (mají to tam hodně rádi němci, každý víkend tam vídáme německé nevěsty :-) ) Potom směrem na Cheb je statek Na Gruntu, ten je moc hezký. Obřady dělají na zahradě, hostina je vnitřní i venkovní, na tanec je venku krásná dřevěná pergola. Jenom pokud chcete mít hezké fotky, tak by to chtělo někam zajet, protože tam není moc, kde fotit. Pokud byste chtěla, mohu vám poslat odkaz na svatbu Na Gruntu. Pak mě ještě napadlo u Varů, směrem na Ostrov Statek Stráň. Možná mě budou během dne napadat další místa, tak vám je budu průběžně dopisovat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@sanndra jste úplná studnice vědomostí :) sama jsem už několikrát slyšela, že na západě je statků dost, ale když člověk googlí pouze statek západní Čechy, nebo Karlovarsko, najde pouze ty nejvíc profláknuté. Takže moc děkuji a pokud si na jakýkoliv další vzpomenete, budu vděčná :) A pokud máte fotky ze statku na gruntu, určitě se ráda podívám.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@klear Když jsem je potřebovala, tak jsem znala jeden statek :-) Potom člověk jezdí a objevuje další a další. Pošlu vám odkaz na foto na Gruntu, ale do zprávy....přece jen máme tam logo a odkaz, tak abych nedostala za uši za reklamu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak co holky, máte nějaké další tipy? :-)
Odpovědět
@klear Mohu zaslat ceník na letošní rok z Hostince na Statku, který mi zaslala paní majitelka.
Odpovědět
Profilova fotka
@barryska Určitě, pošli prosím do zpráv :)
Odpovědět
Podveský mlýn u Domažlic :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@angley27 díky za tip, škoda že tam chybí nějaká ta stodola :)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak co holky, nemáte ještě něco? :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ještě mne napadl Peckův mlýn
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ahoj, máme podobné požadavky, ale hostů budeme mít cca 65. Přemýšlíme o Lipovce, Býkovu..
Odpovědět
Profilova fotka
@roksy83 díky za tip. Ale jelikož jsme dlouho nemohli najít nic podle našich představ, tak jsme si nakonec řekli, že se vezmeme na Bali ⛱️
Odpovědět
Ahoj, máme hodne podobne predstavy. Planujem 25-30 lidi max. Shanim nejaky statek/mlyn zkrátka cokoli prirodniho pobliz Marianskych Lazni. Muze to byt fakt malicke, nic proflakleho. Bohužel to tam sama obrazit nemuzu, protoze se tam skoro nevyskytuju. Nejake tipy prosím? Mockrát díky! :-)
Odpovědět
@barryska Ahoj, mohla bych tě poprosit také o zaslání ceníku z hostince na Statku? Předem děkuji :)
Odpovědět
Kamarádka měla zde: https://www.angusfarm.cz/ Nádherná svatba, skvělá domluva s majiteli, vše perfektní. Ale trošku dražší. My budeme mít v Lipovce http://www.lipovka-hotel.cz/ , skvělá domluva s majitelem a krásné místo. ;-)
Odpovědět
@hankaa17 Bohužel jsem již ceník smazala. Hezký den.
Odpovědět
Profilova fotka
Máme v září na Bernardu a myslím, že tolik se ho bát nemusíte, zatím vše probíhá podle plánu, dokonce nám svatební koordinátorka vyšla ve většině věcí velmi vstříc i přes "nařízený zákaz statku". Tak ať najdete to pravé místo ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
@barryska mate jeste ten cenik prosim take poslat pokud mate holky, moc dekuju
Odpovědět
@nevesta01062019 Bohužel jsem již ceník smazala.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?