Místo Frýdecko Mistecko

Profilova fotka
Ahoj krásky, Mám dotaz nevíte o nějakém místě, které by se tady v okolí dalo pronajmout s tím, že si tam vše zařídíme sami? Nejlépe i se zahrádkou? Celkem pro 80 lidí? Míč vám děkuji za rady.
Odpovědět
Ahoj, mám tip na fajn místo - myslivecká chata v Horních tošanovicích. Měla tam svatbu sestřenka, bohužel teda nikde nejsou žádné fotky, ale byla tam možnost být uvnitř i venku, vevnitř je relativně velký sál. Akorát teda nevím kolik lidí měla ona a jestli by to pro 80 osob nebylo malé, to by asi bylo třeba se tam s nimi domluvit. A co vím tak před dvěma lety tam zařizovali novou kuchyň :) My jsme o tomhle místě uvažovali na naši svatbu, dokonce jsme si tam zarezervovali i termín ale nakonec jsme se dohodli, že to uspořádáme v restauraci. Je to jednodušší. Když jsem se sestřenky ptala, říkala, že si hodně hostů stěžovalo, že je to z Místku daleko (my jsme všichni z FM) ale jinak prý byli spokojení.
Odpovědět
Profilova fotka
@dalila6 ahoj kouknu na to díky za tip...já teď slyšela něco i o ski areálu Vřesina tak uvidíme :)
Odpovědět
Profilova fotka
@dalila6 a internetové stránky asi nemají že?
Odpovědět
Nemají, na internetu nikde nejsou ani fotky. Je to podle mě škoda, člověk se o takových místech ani pořádně nemá jak dozvědět, pokud mu o nich nikdo neřekne. Mohla bych se kouknout, jestli mám někde telefon na paní, která to spravuje.
Odpovědět
@morysatko Co hotel KAM v Malenovicich?
Odpovědět
Vím že se tahle diskuze odehrávala tak před rokem, ale chtěla jsem vás poprosit, jestli někdo nemáte kontakt na tu mysliveckou chatu v Tošanovicích? Přesně takové. Místo hledáme... Díky moc všem, Google mi moc nepomohl... :(
Odpovědět
Grunt 135, Těrlicko, je top 😉
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, ještě by ti mohlo vyhovovat Fojství Oldřichovice nebo Penzion Setina. Více info na našich stránkách. Pavel
Odpovědět
@zu_za_na Ta chata se jmenuje Hájenka a máme ji v podstatě za domem. Zavolej si pí. Slaninové na obecní úřad, určitě Ti dá kontakt na správkyni. (-:
Odpovědět
Profilova fotka
taky bych řekla fojství Oldřichovice :)
Odpovědět
@malajka55 díky, už jsem domluvená se správkyní a budeme tam mít svatbu příští červenec :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nemáte někdo fotky té Hájenky hák to tam vypadá?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@eventino ä je možné si tam občerstvení zařídit sami?
Odpovědět
Profilova fotka
@morysatko Ano, je. Fojství Oldřichovice má ale bohužel víkendové termíny svateb pro rok 2018 od května do září již plné. Areál Setina standardně nabízí i catering, ale mělo by být možné se s nimi dohodnout na vlastní "stravě".
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?