Místo bez placení pronájmu

Profilova fotka
Zdravíčko, měla bych dotaz - doporučil by mi někdo nějaké místo, kde se neplatí za pronájem, ale je tam vše na jednom místě. Už jsem sice na pár koukala, ale ráda si nechám poradit. Děkuji! A přeji hezky den.
Odpovědět
Profilova fotka
Penzion Na Čechách, Lačnov u Korouhve :)
Odpovědět
Profilova fotka
Možná by stálo za to uvést region :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@rebe není třeba, hledáme místa po cele ČR :)
Odpovědět
Tak třeba vinařství Dufek ve Svatobořicích, tam je teda sál asi pro 50 lidí + plac pro kapelu. Vápenky, hotel Vinohrad,... Podobně to bude mít asi většina hotelů a penzionů.
Odpovědět
@iveete zrovna Dufek je dost drahy. Byli jsme tam par let zpatky a bud nas nepekne natahl nebo je nehorazne predrazeny. Ale tak co by si na Prazakoch nevzal (objednaval to kamos z Prahy). Nikde nebyly ceníky, pripsane lahve vina na uctech, ktere nikdo nevidel. Ale prostřední hezke
Odpovědět
Profilova fotka
@moninak proboha, tak to je teda pěkně na prd. Koukala jsem na Dolce Villa v Praze 6, a i to nevypadá vůbec zle. Jen jestli si stále za pronájem nic neúčtují :)
Odpovědět
@moninak Aha, tak to se omlouvám, my jsme tam byli jen na obhlídce a prostředí mi přišlo fajn (posezení venku i vevnitř, sklípek, malé dětské hřiště, v klidné části obce).
Odpovědět
@iveete to se nemáš za co omlouvat☺ jen rikam svoji zkušenost at si případné daji ostatni pozor, to je cele
Odpovědět
Pavilion grebovka neuctuje nic pokud mate konzumaci nad 50 t V případě že je konzumace nižší, doplácí se 40% z chybějící částky do limitní konzumace jako pronájem prostor.
Odpovědět
Doporučuji Penzion Sněžná ve Volarech. Provozuje ho kamarádka a zatím to není "profláklé" svatební místo, a tak i ceny jsou příznivé. Jedná se o krásnou národní kulturní památku, roubenku z roku 1800, samozřejmě citlivě rekonstruovanou. Počet lůžek pro hosty 49, pokoje 2- až 6lůžkové. Obřad menší svatby může být v atriu (takový dvoreček uzavřený "uvnitř" chalupy) nebo na prostorné zahradě. Vaří zde skvěle, takže i na tom se můžete domluvit. Svatby lze pořádat od září do června, v červenci a srpnu ne... Mrkněte k nim na stránky :)
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzana029 tak to je smůla :/ my bychom svatbu chtěli právě v srpnu.
Odpovědět
@klaroova jestli letos, tak to už asi bohužel neklapne... příští rok by možná mohlo, nejspíš ale jedině až na konci srpna, že by se to možná dalo domluvit :) ten poslední víkend...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@zuzana029 nee, srpen 2019 :) ale chceme první, max druhy víkend, pak mám narozky a nechci mít svatbu i narozky =-)
Odpovědět
@klaroova to chápu, určitě se něco pěkného najde :) pokud nejste omezeni místem, tak je v ČR spousta krásných penzionů a chalup, kde si svatbu dokážu představit... Osobně bych asi hledala místa, která nejsou těmi svatbami "profláklá", aby tam byly ty ceny lidovější :) Také momentálně zařizujeme svatbu na další rok, pokud příští týden vše v pořádku domluvíme a rezervujeme, ráda dám tip :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?