Místo až pro 150 lidí?

Profilova fotka
Ahoj holky (případně kluci 🙂 ), potřebovali bychom poradit místo, kam by se dalo (do vnitřních prostor / párty stanu) usadit až 150 lidí. Nemusí to být nic profláklého ani nóbl, stačilo by nějaké rekreační středisko nebo tábor s velkou jídelnou nebo alespoň krytou verandou. Možnost ubytování by byla víc než prima, klidně i ve vlastních stanech. Dojezdová vzdálenost ideálně nejvýš do dvou hodin od Prahy, ale není podmínkou. Za případné tipy moc děkuju!
Odpovědět
Profilova fotka
Počkej, vždyť vy už jste vzití ne?
Odpovědět
@zoe_se_vdava RS ZO OS KOVO Žďas v Zubří u Nového Města na Moravě, jen nevím, jestli to není od Prahy trošku dál, lidi by se podle mě mohli vejít, zázemí i na přespání je tam fůra 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
@te_ssiinka_nelova Je to pro kamarádku. 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
@qlarinka Díky moc, to už se mi podařilo vypátrat a taky jsem si říkala, že to vypadá dobře. 🙂
Odpovědět
@zoe_se_vdava byli jsme tam moc spokojeni, v albu priprav mam foto salu po zmene podlahy (na webu maji myslim jeste stare fotky), personal suprovej, fakt doporucuju
Odpovědět
Profilova fotka
@qlarinka Jo ty jsi tam přímo měla svatbu? To jsem předtím nepochopila, tak to je skvělá reference z první ruky, díky moc. 🙂 Sháníme něco, kam se narve těch 150 lidí, bude to v přírodě, nebudeme tam nikoho rušit ani pozdě v noci, s majiteli bude rozumná řeč a nebude to stát majlant. Jestli tohle místo naše požadavky splňuje, tak je to boží tip. 🙂 (Přece jen z webu si člověk takový obrázek neudělá.)
Odpovědět
@zoe_se_vdava nas bylo 50, takze ty pocty, co se vejdou dovnitr, si radeji overte, ale jinak to splnuje vsechno, cos psala, fakt jsme byli strasne spokojeni, nadseni z jidla ( jen menili myslim kuchare od te doby), neskutecny pristup a v nedeli se nikomu nechtelo domu, navic super cena, zadny najem nebo takove ty platby za blbiny, transparentni cenik je primi na netu..
Odpovědět
Profilova fotka
Co treba v nejmensi obci v CR s jedinym cislem popisnym?? 150 uplne vpohode 😎 kdyz tak volejte anebo piste. Kontakty v profilu.
Odpovědět
Profilova fotka
jeste doplnkove foto 😉
Odpovědět
Profilova fotka
@farmaheroutice Dobrý den, moc děkuju, už jsme si spolu dokonce i psali. 🙂 Snažím se najít místo, kde by měli ještě volný nějaký letní víkend 2022, kdy už je u vás - nepřekvapivě 🙂 - obsazeno.
Odpovědět
Ahoj, napadl mě Sporthotel Kácov a nebo Hotel Luna, Kouty - Ledeč nad Sázavou, oba hotely (jsou to vlastně "bývalá"rekreační střediska/tábory) znám z konferencí, mají velké konferenční místnosti, jídelnu a ubytko by mohlo být myslím 150 lídí v hotelu + chatkách. A jsou tak trochu stranou civilizace + dojezd z Prahy hodina a něco, Kácov do hodiny.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?