Mezinárodní svatba pro 130 hostů mezi Prahou a Ústím

Profilova fotka
Žijeme v zahraničí, snoubenec je cizinec a chceme se vzít v Čechách. Důvodem je nejen nespolehlivé a mokré počasí v místě, kde žijeme, ale predevším dvojnásobné ceny ve srovnání s ČR. Oba jsme pro svatbu venku a zásadně na jednom místě. Vzhledem k tomu, že více než polovina hostů přiletí ze zahraničí, musí svatba být v místě nebo blízkosti ubytování cizinců, kteří nebudou pojízdní a pokud svatba bude mimo mé rodné místo Teplice musí tam být možnost ubytovat i české hosty za ceny, které pro ně budou přijatelné. Přijatelných míst mnoho není a to většinou kvůli malé ubytovací kapacitě a vzdálenosti do dalších ubytovacích zařízení. Má někdo zkušenost a může poradit? Děkuji!!!!!! :-) Mezi Prahou a Ústím nad Labem
Odpovědět
Profilova fotka
@otcovamoni My meli svatbu tady http://www.stredisko-nesuchyne.cz/ muzes mrknout do alba, kdyz se ti bude libit, muzu poskytnout vice informaci :-) S lokalitou by nemel byt problem, manzelova rodina jela taky z Teplic, cca hodina cesty, od Prahy je to jeste bliz. Kapacita hotelu i salu je dostacujici. My byli 98. svatba a je znat, ze s tim maji praxi, super servis a pan reditel je vynikajici, diky nemu jsme si ani nemuseli najmout koordinatora, protoze ve svatebni den vse organizoval a i pri pripravach nam se spousto veci pomohl a poradil.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj! Dekuji moc za doporuceni, fotky mate krasne a moc moc Ti to sluselo! Shodou nahod jsem se jiz na toto misto divala a ne prilis me na prvni pohled zaujalo. Vcera po Tvem doporuceni jsem se vsak jeste jednou pordobne podivala a naopak se mi libi a prijde maximalne vhodne! Nezaregistrovala jsem prvne, ze dokazi ubytovat 170 lidi! Uz jsem jim vecer napsala a tesim se, ze je to mozne potencionalni misto. :) Jeste jednou diky!
Odpovědět
Profilova fotka
@otcovamoni Jsem rada, ze jsem mohla dat dobry tip a diky za pochvalu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@otcovamoni Dobrý den, rádi Vám nabídneme prostory hotelu GreenYacht v klidné části Prahy 8. Podívejte se na naše stránky do sekce svatby nebo zde na náš profil mezi profesionály. Prostředí je netradiční a je možné uspořádat vše na jednom místě. Svatební kapacita na zastřešené terase je do 150 osob dle typu uspořádání, další prostory pro menší svatby jsou také k dispozici. Volných termínu od července do září máme+/- 10. Budeme se těšit na Vaši návštěvu, která je vždy spojena s ochutnávkou svatebního menu:-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?