Měly jste svatbu v Hernychově vile v Ústí nad Orlicí?

Profilova fotka
Byla sem se ptát na matrice na termín 11.4. 09 a paní se na mě koukala jak na blázna, že toho po ní chci moc. Nabídla mi Hernychovku a tak sme se toho nápadu s přítelem chytli, má zrovna narozeniny.Ale svatby tam dělají jen poslední sobotu v měsíci, tak sem se vydala zjistit jestli by udělali vyjímku. Pokud zaplatíme 3500kč za obřad (to se platí Hernychovce normálně)+1000kč za mimořádný termín matrice (svatby ale v sobotu dělají normálně)+2000kč Hernychovce za mimořádný termín, tak nám vyjímku povolí. Ale teď nám problém dělá matrika, že budou vědět jestli to povolí i město až v prosinci a paní z Hernychovky to chce vědět už v září.Že by prej museli udělat svatbu jen ve vile, že by nikdo nestihnul přeběhnout na radnici a dál oddávat. Tolik peněz to stojí a oni mají problémy se rozhodnout jestli termín povolit nebo ne. :-( Akorát nechápu proč mám platit ještě matrice za mimořádný termín,když sou svatby v sobotu běžné, aspoň v Ústí. Už jste měl někdo svatbu v Hernychovce?
Odpovědět
Profilova fotka
1000Kc platis za termin jiny nez maji na matrice, ale taky za jine misto, nez je obradni sin,... takze to mas asi proto, ze to budete mit jinde ;-) taky jsem se vdavala v patek.. normalni oddaci den, ale protoze jsme to nechteli na radnici, ale jinde, tak jsme platili...
Odpovědět
Profilova fotka
Hmm asi to tak bude, už aby nám to schválili.Sál v Hernychovce je moc krásnej a svatby se tam dělají asi tak půl roku. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Už se nemůžu dočkat prosince, kdy nám to dají vědět.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?