Měly jste obřad na zámku ve Valticích v tanečním sále?

Měla jste některá svatební obrad na zámku ve Valticích v tanečním sále? Uvažuji o tomto místo a zajímalo by mě jak dlouhý byl obřad, jestli jste si museli sami nanosit židle a zařídit dekoraci, hudbu atd. a také kolik stál pronájem.
Odpovědět
Profilova fotka
@sonicka_d Neměla, ale ceny jsem si zjišťovala.... http://www.zamek-valtice.cz/pronajmy-... navíc pokud nebudeš mít církevní obřad, tak počítej dalších 10 tisíc pro matriku za t, že tě oddají na jiném místě než radnici http://www.valtice.eu/obrady/ms-1522/... takže minimálně 15 tisíc pouze za obřad :-(
Odpovědět
Na stránky Valtického úřadu jsem se dívala, ale nepochopila jsem tedy, že budu muset zaplatit jak za pronájem, tak 10 000 Kč matrice. To by bylo moc drahé. Od valtic bydlím daleko, ale líbily by se mi.
Odpovědět
My jsme uvažovali o zámecké kapli ve Valticích. V informacích je uvedeno 6 tisíc. Až později jsem se dozvěděla od matrikářky, že je to jen za pronájem, za obřad bylo dalších 6 tisíc. Řešili jsme to letos na jaře 2013.
Odpovědět
Profilova fotka
@sonicka_d já chtěla taky zámeckou kapli ve Valticích x-) je to tam nádherné!!! Bydlím kousek, ale cena za pronájem + obřad by byla čtvrtina našeho rozpočtu :-( spokojila jsem se se Synagogou v Břeclavi. Valtice (matrika) jsou na svatby nejdražší. Lednice, Břeclav i Mikulov chtějí podstatně míň
Odpovědět
Toho, že jsou valtice na svatby nejdražší už jsem si teď taky všimla. Strašně mě to mrzí, protože jsem od Slavkova u Brna a Valtice se mi líbili. Můžete mi ještě někdo napsat, která místa, kde se dají dělat obřady v Lednicko-valtickém areálu spadají pod Valtice, abych o nich neuvažovala? A nemáte někdo zkušenosti s obřadem na Janohradě? Ten spadá pod Podivín. Cena je 5.000 za pronájem místa a 2 000 za to, že nemáme trvalý pobyt, je to tak? Nebo se tu platí taky ještě něco navíc? A jak je tady dlouhý obřad, je tam hudba, kdo zajistí výzdobu?
Odpovědět
Profilova fotka
Brácha ma za 14 dni v zámecké kapli a jak píše @nevesta123456 vyšlo to na 12 tis. My se spokojili s valtickou radnicí za 2 tis.:)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?