Měli jste obřad na vlastní zahradě, louce, paloučku?

Rádi bychom se vzali na zahradě, pozvali rodinu a známé na zahradní party a překvapili je svatbou, měli jste to někdo tak? Co všechno je nutné zařídit, poplatky atd...
Odpovědět
Profilova fotka
Rozhodně s tím není problém, stačí se domluvit na místní matrice. Poplatek je 1000,- pokud jste oba z ČR.
Odpovědět
Profilova fotka
u nás poplatek 11tis . chtěli jsme to tak ,ale je to moc peněz
Odpovědět
Profilova fotka
Máme taky obřad mimo úřad a stálo nás to 1000,-
Odpovědět
Ahoj, my měli obřad mimo obřadní síň v altán u penzionu a platili jsme také 1000 kč. To je standartní taxa... ;-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
my budeme mít obřad na fotbalovém hřišti asi :-D Stačí akorát domluvit se na matrice a poplatek 1000 kč :-)
Odpovědět
My máme obřad v Meditační zahradě v Plzni a bude to za 1000 kč......mám odpor k radnicím....jsou strohé a divné :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Také máme svatbu na zahradě, oddávají nás Unitáři ,) Poplatek a formulář a je to,)
Odpovědět
Ahoj, jsem matrikářka, takže to vím přesně - zde je nutné povolení místní matriky - správní řízení ve věci uzavření manželstvím na jiném vhodném místě - poplatek je 1000,- Kč, platí se před obřadem. Dne 5.července jsme s paní starostkou absolvovaly naprosto úchvatnou svatbu na dětském táboře - všude inidiáni, ženich a nevěsta v kůži a s péry ve vlasech, opravdu úžasné...
Odpovědět
martina_007 diky za info z prvni ruky, mam dotaz jak je to s presunem na misto kde ma obrad byt? jde mi o to zda se mame o odvoz postarat my , nebo si presun na misto zajistuje oddavajici + matrikarka - sami, kdyz je to mimo obradni sin?
Odpovědět
Hezký den, také nyní tak nějak nečekaně plánuji svatbu, jelikož jsem ve 13 tt. Chtěla bych malou svatbu u kamaradá který má občerstvení, venk by se udělal gril,party stany a tak a bylo by to v klidu jen vůbec nevím jak postupovat a na kolik by to vyšlo s poplatky. Na jídle a pití se tím ušetří dost. děkuji za rady hezký den ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme měli v knihovně, ve vnitřní zahradě, ale určitě to jde kdekoli, kam budou ochotni jít matrikář a oddávající. To je všechno na domluvě. Poplatek na matrice 1.000,- a pak pokud bude obřad někde, kde si za to nechají zaplatit (my 1.000,- ) Doporučuju ale promyslet hudbu, jestli ji budete chtít, na tu jsme my málem zapomněli ;) Naštěstí u nás to zařídili v té knihovně, ale na zahradě by to mohl být zádrhel.
Odpovědět
Článek se načítá
My takovou svatbu máme za 14 dni - tj. 1. září - na naší zahradě, obřad pod ozdobenou jabloní, velký zahradní stan...prostě úžo žůžo :-D
Odpovědět
@blanule76 .. svatbu ti dneska udelaji kdekoliv, musis mit jenom povoleni majitele pozemku a zaplatis matrice poplatek za to, ze musi vlastne nekam prijat. my platili dva tisice, je to kraj od kraje jine jsem slysela, ale problem s tim mit urcite nebudes.. jen na matrice rekni svoje predstavy a nejlepe prijed uz s potvrzenim majitele. doporucuji, at se na to misto jede s tebou matrikarka podivat, poradi ti, kde je dobre abyste stali, odkud ma kdo prijit a tak ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
ahoj, také jsme zvolili svatbu na vlastní zahradě, ale potřebovala bych nějakou radu od toho kdo už to organizoval a má zkušenost. x-) jsem zvědavá jestli to dáme do kupy ?? Prosím poraďte!!! ;-)
Odpovědět
Obřad a hostina na vlastní zahradě.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?