Měla jste některá svatbu venku ve stanu?

Dámy, měla jste některá svatbu venku ve stanu? Na pinterestu jsou krásné inspirace. Tak mě zajímá kdo ji měl reálně nebo alespoň o tom uvažuje.. Tím pádem jak jste řešili technické záležitosti?
Odpovědět
Dobrý den . Posíláme Vám několik fotek pro inspiraci. Jirka
Odpovědět
Profilova fotka
@ninaninanina partystany-mb moc doporučuji. Několik mých nevěst je mělo ode mělo na doporučení na svatbě a všechny byly spokojené. Vyřešíte tím slunce i déšť :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my měli, kdyby pršelo, ale bylo krásně, tak byli všichni rozlezlí všude. Ale byly tam pivní sety na posezení. Mám ho v albu na fotce, akorát není celý bílý. Pokud chceš stan za lepší cenu, doporučuju poptat se u vás dobrovolných hasičů, či jiných spolků. Nás díky tomu půjčení i s pivními sety, dovozem a stavbou vyšlo na 1500kč a láhev slivovice:-). Jaké technické záležitosti máš na mysli?
Odpovědět
My jsme si párty stan koupili na netu 3*9m, stál do 3 000 CZK + pronajali 3x pivní set (600 Kč) + pronajali stůl na jídlo za 200 a oddací stůl za 200 Firmy to dělají extra draho! Montáž, dovoz.... Přitom smontovat ten stan byla otázka dvaceti minut...
Odpovědět
Profilova fotka
Měli jsme :) počasí nám nakonec taky přálo a bylo hezky, ale i tak se u stolů dost sedělo... Měli jsme půjčené vše (stany s osvětlením, stoly, židle, ubrusy,..) od firmy Zahradní party (www.zahradniparty.cz) - Jihočeský Kraj. Stany byly čistě bílé, ale když se tam přidala nějaká výzdoba (girlandy, pompomy) a prostřelo se, vypadalo to moc hezky :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?