Maximus Resort Brno

Ahojky, jste tu prosím některá, co máte zkušenosti se svatbou za poslední třeba dva roky? Zamilovala jsem se do toho místa, jenže pak jsem tady začala číst recenze, ohlasy a jsem úplně nešťastná, že to tam stojí tak za prd. Nevím, které jiné místo si v Brně a blízkém okolí ani vybrat. :-( Jen co jsem zjišťovala, mají teď novou svatební koordinátorku, než tu, která tam byla v době, kdy se právě psaly nic moc recenze. Prosím prosím napište mi někdo, že tam byla svatba super. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Taky se mi toto místo děsně líbí a doufám, že si tam někdy zahraju :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já tam budu mít svatbu za měsíc. :-D A zatím si nemůžu stěžovat. :-) Akorát teda levný to tam nebude. :-D Pokud se ti to líbí a cítíš, že bys to chtěla tam, tak si klidně domluv schůzku, oni to s tebou všechno projdou a proberou a pak se můžeš třeba dál rozhodovat, jestli jo a nebo raději něco jinýho. :-) Jinak sestra tam měla oslavu a říká, že jídlo a všechno tam bylo super, že se tam ráda podívá znova. :-) A všichni mi to zatím chválí. :-D 8-)
Odpovědět
@prdinka314 My už tam právě máme všechno domluvené a já se teď dozvídám takové věci a recenze. Třeba teď nedávno jsem četla, že hosté měli jednorázové plastové příbory a talíře. Jako WTF? To si snad ani nemůže nikdo dovolit. Tak hodila bys potom recenzi, prosím prosím?? My plánujeme až v září svatbu, ale i tak budu moc vděčná za zkušenost. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@pitriseeek Tak to by bylo fakt divný, to se musím zeptat. :-) V neděli 26. 1. mají Svatební den, můžete se tam zajít taky podívat. :-) Můžou to být pomluvy. :-D Snad bude všechno v pořádku. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?