Máte zkušenosti se svatbou v Kosmonosech, hotel Galatea?

Zdravím, zajímalo by mne, jestli je tu někdo, kdo měl svatbu (obřad, hostinu, ubytování) v hotelu Galatea? Můžete se, prosím, podělit o zkušenosti? Díky
Odpovědět
Profilova fotka
@lady_giraffe Ahoj, já jsem měla svatbu v hotelu Galatea před rokem. :-) Mám to na svých stránkách docela popsáno. S hotelem spokojenost, jen ty pokoje nic moc - na to, že si hrajou na hogo fogo. Zahrada úžasná, jídlo skvělé. Jestli je tam stále koordinátorkou slečna Ernestová, tak tu nedoporučuji... Klidně se ptej, pokud tě napadne nějaká otázka.
Odpovědět
Ahoj, díky za reakci. Chtěla bych se zeptat na pár věcí.. Proč nedoporučuješ tu Ernestovou? (obejít jí nějak asi moc nelze, co?) Jak to bylo s dodržením plánované ceny? Opravdu to nakonec stálo tak, jak předem nacenili? Je něco (krom málo manželských postelí a koordinátorky) co se ti tam nelíbilo? Respetive, doporučila bys to místo pro malou svatbu (do 10 lidí)? Díky moc
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Profilova fotka
@tulipka22 Mohla bych se také zeptat na detaily ohledně platby a celkové ceny? To pro nás bude totiž dost rozhodující, tak jen abych věděla do čeho jdu.. Děkuju :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@terina91 Ahoj, hotel a jeho služby už mohou být někde jinde, přeci jen to budou už skoron2 roky... Ale i tak je to tam docela drahé. Ubytování i jídlo. Park a jídlo úžasné... Koordinátorka strašná, ale ta už tam asi není. Celkově byla svatba za cca 150 tis., ale měla jsem dražší šaty a hafo dekorací... Chceš vědět něco konkrétního?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?