Máte zkušenosti se svatbou na zámku Berchtold?

Mate nekdo zkusenosti s obradem/hostinou na zamku Berchtold?
Odpovědět
1
2
10
To ti nikdo neřekne, páč jestli myslíš Berchtold ve Vidovicích, tak ten je úplně nově zrekonstruovanej. Restaurace ještě není ani otevřená ;-) ale s přítelem se tam chystáme, tak pak dám vědět. Zatím na mě slečna, co tam má na starosti svatby, působí velice příjemně, soudě dle písemné komunikace :-) Ale už jsem tam párkárt byla na jiných akcích, jsem místní a vypadá to tam moc pěkně, ale ještě to není zcela hotové...
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, my tam máme zarezervovaný termín na 20.8. a komunikace je zatím super a jsme zatím spokojeni. Hostinu ale budeme mít někde jinde a to jen kvůli finanční stránce, protože musím ubytovat cca 25 lidí a to v zámeckém hotelu by nebyla levná položka, ale jinak se nám tam moc líbí a určitě půjdeme brzy vyzkoušet i restauraci - teda hned jak jí otevřou.
Odpovědět
@lucinacka tak komunikace je vážně super! :-) slečna Růžičková je opravdu velice příjemná, takže v tomhle směru doporučuju ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
No my tam máme svatbu 3.9. a s tou restaurací, čekáme až se otevře abychom ji mohli otestovat a rozhodnout se jestli hostina bude tam, bude nas asi jen cca 15, a nebude to na vecerni radeni, jsem zvedava a tesim se :-) i kdyz krom terminu a mista nemame nic zarizeno :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, byly jste se podívat přímo na místě? Jak vypadá zahrada? Děkuju za info :-) nikigo, když jsem na Tebe klikla, tak mi ukázalo, že se budete brát v Průhonocích - co nakonec zvítězilo a proč?
Odpovědět
@spaci byli, už několikrát ;-) když se podíváš na fotky na jejich webu, tak to přesně odpovídá. Ta zahrada je nádherná, upravená, ohraničená krásným zámeckým plotem. Sice tam ještě třebas v některých místech nejsou plně vzrostlé stromy (teprve je zasadili), ale jinak je to tam moc pěkné. Mají tam miniatury českých zámků, hradů a tak. Takže i originální :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, my tam máme svatbu 6.8. Už se na to těšíme. Zahrada je moc pěkná a na začátku června má být otevřen i ten hotel. My budem mít obřad na zahradě, nechali tam udělat oblouk po tyto příležitosti a oslavu budeme mít na terase cca pro 50 lidí. Původně jsme taky přemýšleli o Průhonicích,ale na Berchtoldu máme známého, tak to máme za jiné penízky. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@spaci Ahojky, máš pravdu musím si to opravit, prvotně jsme chtěli a měli zamluvenou svatbu v Pruhonicích na zámku, ale rozmysleli jsme si to, je to sice krásné místo, ale svatby tam jdou po pul hodině jak na běžícím pásu, sotva příjdeš na obřad už ti druhá svatbe dýcha na krk, na Berchtoledě se mi líbí, že tam budem sami na celý den, je to tam nové a moc se nám tam líbilo. A taky cenovy rozdíl je asi 6000 což se vždycky hodí, ne? @majinka1981 Muzu se zeptat ten tvuj znamy dela primo na Berchtoldu?Jako nějaký správce nebo tak?
Odpovědět
Profilova fotka
@nikiga Dohodl mi to kamarád, máme to kousek od chaty. Jen doufám, že ti pražáci to najdou, zatím to moc lidí nezná. Asi budu tisknout trasy, jinak nás tam bude málo :-D Máme to tam pro sebe na půl dne. Můžeme vzít i pejska toho mi tam pohlídaj, nemáme ho kam dát. Zatím nám vyšli se vším vstříc.
Odpovědět
@majinka1981 já myslím, že najdou ;-) v okolí nic takového není, navíc je to hned u silnice a od Kunic, kde se vlastně jede z dálnice, tak je to značené :-) ale mapka se vždycky může hodit :-D a můžu se zeptat, jak to, že jenom na půl dne?
Odpovědět
Profilova fotka
@hannnahs Máme svatbu až od 14ti hodin. Pak máme rovnou svatební raut, žádný svatební oběd a rozdělení rodiny od přátel. Prostě všichni dohromady. Hlavně se mi líbí, že je to vše v jednom místě. Ted se ženil kamarád a obřad i hostina na jiným místě, ještě se jelo k ženichovi, pro nevěstu. A tak jsme byli do 10ti hodin do 15.00 bez pití a jídla, myslela jsem že zhebnu 8-(
Odpovědět
@majinka1981 aha, já jsem myslela, jestli už nedělaj dvě svatby v jeden den :-) Já to tam taky plánuju na jednom místě. Myslim si, že je to daleko lepší, než se furt někam stěhovat... na obřad, hostinu, pak zas na večerní zábavu.. to je půlka dne zabitá jen ježděním a organizováním... :-| A Berchtold je na tohle super :-) I když je fakt, že já plánuju i "oddělení" rodiny od přátel. Páč hostinu chcem jen pro rodinu a pak až raut pro všechny.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@hannnahs Naše rodina klasickej oběd nechce, někdo nejí polívku, někdo zase nejí klasický jídlo jako třeba svíčkovou a pořád něco.... Tak jsme to vyřešili takhle hromadně. Ne před naší svatbou tam nikdo jiný nebude, my tam budem už od rána a budem si to tam připravovat sami. Mě tam přijede učesat kadeřnice. Prostě si to uděláme celé po svém.
Odpovědět
@majinka1981 tak to je potom asi lepší, to vyřešit takto :-) je vážně fajn, že oni tam takto vyjdou vstříc. Já jsem byla i na jiném místě, a tam to byl přesný opak. Takže to rozhodně neni samozřejmost :-) a jsem ráda, že jsme se rozhodli pro Berchtold.
Odpovědět
Profilova fotka
@majinka1981 jojo my tu svatbu mame taky az ve 14h, myslim si ze to najdou v pohode my s tim taky nemeli problem kdyz jsme tam jeli poprve. A pejsky tam budeme mit asi taky 2 :-) a vy jste si to nejak nechavali na toho pul dne uzavirat pro verejnost?
Odpovědět
Profilova fotka
@nikiga No prostě tam na té svatbě nikdo v tom objektu cizí nebude, to je zajištěné. Také tam budem mít pejska,ten je sice slepý,ale nechcem ho nechat u cizích lidí, tak tam bude s námi. A přeci ho neošidíme o pečené prase :-D Už ted se na to těší. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@majinka1981 no to je jasne, a kolik to vlastne financne vyjde si to domluvit nechat uzavrit?
Odpovědět
Profilova fotka
@nikiga to nevím za to se snad neplatí,je to prostě soukromá akce,tak tam nikdo nesmí.
Odpovědět
Profilova fotka
@majinka1981 aha ja si myslela ze kdyz je tam svatba tak je to normalne otevreno pro verejnosst, my mame malou svatbu takze tam asi lidi normalne budou chodit
Odpovědět
Profilova fotka
@nikiga to tam určitě nikdo cizí chodit nebude, přece ti nikdo nebude chodit cizí na obřad nebo na oběd :-D To bych je zabila. Se jich tam zeptej, ale doufám že tam nikdo nebude.
Odpovědět
Profilova fotka
@majinka1981 ja co jsme se bavila s tou Ružickovou tak mi rikala ze zatim je jen jedna svatba kde maji ten zamek cely pro sebe ze ta svatba bude velka cca 120 lidi ale jinak to bude normalne pro verejnost otevrene a jeste nevime co s hostinou jestli ji budeme mit tam a nebo jinde, zatim ta restaurace je zavrena takze nemuzem otestovat, ale taky nas bude na te hodtine asi 15 a restaurace je pro 70 lidi, takze to je spis jen ta jedna cast te restaurace. No uvidime :-) A budes si nechavat nejak zdobit ty jeste ten oblouk u obradu?
Odpovědět
@nikiga oni to mají i v ceníku, že pokud si chceš nechat celej areál pro sebe, tak můžeš, ale stojí to asi 24 tis. Ten ceník je dostupnej na netu, takže se na to dá juknout. Je jasný, že asi na ten obřad je to nějak trošku ošetřený, aby se tam na tebe nechodili dívat jak do zoo, ale zavřenej ten areál určitě pro veřejnost nebude... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@hannnahs jojo to ja si myslim taky :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Nám na tu část kde nejdřív bude obřad a pak kde bude oslava, nikdo cizí nesmí. To máme zajištěné. Jinak co bude uvnitř zámku nebo pak na zahradě po obřadu,to už je nám jedno. Máme zajištěné i dvě šatny na převlečení, ty budeme mít zamčené. Budem se převlíkat do svatebního až tam.
Odpovědět
Profilova fotka
@nikiga Jinak si budem ještě oblouk zdobit. Bude do tyrkysova jako výzdoba na oslavě. Ještě oblouk omotáme girlandou z buxusu.
Odpovědět
Profilova fotka
@nikiga Děkuju za informaci, my jsme na ty Průhonice pohlíželi stejně - půl hoďky, běžící pás a vysoká cena. @ hannnahs Díky za info :)
Odpovědět
Profilova fotka
@spaci a kdy vůbec chystáte svatbu? My už mám e definitivně jasno, byli jsme už i na matrice domluvit hodinu a termín, překvapilo mě, že obřad bude trvat cca 15min, myslela jsem že dýl, ale alespoň tam nevystojíme důlek :-)
Odpovědět
@nikiga teda 15 minut, to jsem taky myslela, že to bude trošičku delší :-)
Odpovědět
Profilova fotka
a nemysleli tím, že 15 min k přípitku a pak ještě gratulace atd.? To by tak přeci odpovídalo standartu, nebo ne? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@leg jj mas pravdu ja jsem nad tim potom premyslela a ono to odpovida, s gratulaci to vychazi cca na 30min a to je prece obvykle vsude.
Odpovědět
1
2
10
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?