Máte zkušenosti s restaurací Purkmistr v Plzni?

Ahoj, máte někdo zkušenosti z výše zmíněnou restaurací? Jaké? Děkuji
Odpovědět
Ahoj, já tam chodím docela dost často. :) Prostředí příjemné, obsluha pozorná a jídlo+pivo vynikající. Jediný zádrhel je málo míst k parkování a na svatební hostinu mají prostory v patře nad restaurací, ale s tím že restaurace zůstává veřejnosti otevřená.
Odpovědět
Ahoj, my tam původně chtěli mít hostinu, salónek je pěkný, ceny trochu vyšší, ale hodně mě zklamalo jednání p. provozního (evidentně vše bylo problém a raději než by zkusil něco zařídit, tak rovnou řekl ne - a to jsme neměli nijak náročné požadavky), takže jsme se nakonec rozhodli jinak. Kamarádka tam měla letos svatbu,byli spokojení, akorát jediný problém byl, že jim o půlnoci když byla zábava nejvíce rozjetá vypnuli hudbu (neměli ani ztlumenou)...Proto je třeba si domluvit prodloužení času včas... ;-)
Odpovědět
@bekate ahoj děkuju :) já šla sice jen okolo, ale bylo tam parkování v nějakém dvoře. Nás nebude zase tolik :)
Odpovědět
@luckydaisy Ahoj Lucky. jaké jste měli požadavky, pokud se mohu ptát? Mě se zatím zdálo jednání s paní docela v pohodě, byla příjemná a vypadá to, že i ochotná. Sice jsme zatím jednali jen písemně. Kde nakonec budete? Dám si na tu hudbu pozor :) děkuju
Odpovědět
My jsme jednali s panem provozním, už nevím jméno. Jediné, co jsme chtěli, bylo večerní grilování na dvorku v případě hezkého počasí (svatbu budeme mít v červnu) a ono se mu nelíbilo, že by tam museli dát stoly navíc a že by tam musela chodit obsluha. Takže říkal, že neví jestli by to šlo, že to je moc komplikované a nakonec řekl, že ne, že to nepůjde...Bylo vidět, že nestíhá a totálně nás odbyl.Ukázal nám salónek a o všem dalším se moc bavit nechtěl...Byli jsme se podívat ještě v Gondole a U pramenů a tam bylo jednání naprosto odlišné. Z obou míst i osob, které mají svatby na starosti, jsme byli opravdu nadšeni. Nakonec jsme se rozhodli pro U Pramenů, dobře tam vaří,je tam příjemná obsluha a budeme mít k dispozici restauraci i se zahradou... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my také jednali s nějakou paní z Purkmistru a ve srovnání s Hotelem Primavera je to jako nebe a dudy. Hned jsme se rozhodli a rozhodně neváhali si zamluvit Primaveru. Purkmistr tedy za nás ne!:-)
Odpovědět
@ivancicka Ahoj a co bylo špatně? :)
Odpovědět
Profilova fotka
Jak už řekla Luckydaisy, se vším měli problém. Nic se jim nechtělo dělat "navíc" a když jsme chtěli spočítat predběžnou kalkulaci, tak paní protočila panenky a řekla: "To jste si mohli spočítat sami". Takže asi tak :-/.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
My budeme mít svatbu v Purkmistru v červenci. Jednání u nás proběhlo bez problémů a obsluha, jídlo a všechno na co jsme se ptali, taky nebyl problém. Byli jsme se podívat taky i jinde ale tady se nám líbí nejvíc. Taky jsme uvažovali i o Gondole ale to jsme zrušili. Tady budeme mít ubytované i hosty a budeme mít i obřad.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?