Máte zkušenosti s H-resortem v Kunčicích pod Ondřejníkem? (Horizont resort)

Měl někdo zde svatbu nebo bude mít v roce 2016? Děkuji
Odpovědět
1
2
5
tak už mám zamluvený termín 15.9.2016
Odpovědět
Ahoj, my tam budeme mít svatbu 28.5.2016, tak tady pak určitě přidám naše zkušenosti :-) na přelomu ledna a února tam pojedeme domlouvat podrobnosti ohledně ubytování a možností výzdoby, tak pokud by tě něco zajímalo, ráda se podělím o poznatky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, jsem primo z Kuncic, skvele prostredi, vyjdou se vsim vstric a jidlo parada :]
Odpovědět
jj taky jsem tak domluveni s paní provozní ze se zajdeme podívat na prostory a domluvit detaily. Kolik plánujete mít hostu se svým snoubencem? Já na horizontu zažila 3 firemní akce s kolegy tky ve vetším počtu a bylo to skvělé. Jak jídlo tak obsluha a ubytovaní je kouzelné. Zajímalo by mě jestli je tam možnost večerního obřadu při svíčkách a jestli tam lze nějak zajistit kulaté stoly.
Odpovědět
@adrianamurgasova prozatím jsme včetně nás dvou na počtu cca 85 osob vč. ubytování pro všechny. Byli jsme to tam omrknout už v listopadu a po komunikaci s paní provozní, prohlídce celého areálu a taky ochutnávce kuchyně jsme to okamžitě rezervovali. Večerní obřad ze strany H-Resortu bude možný určitě, jsou opravdu neskutečně ochotní. Bude však záležet na oddávajícím. Vím že v soboty má většina obcí oddávajícího k dispozici do 15hod, co jsem se dívala v různých místech, které jsme měli vyhlídnuté. Pokud nemáte svého oddávajícího, tak co nejdříve cinkni na matriku Kunčic pod Ondřejníkem paní Holušové http://www.kuncicepo.cz/zamestnanci-ou a rezervuj si termín. Určitě ti i rovnou řekne, jaké jsou možnosti večerního obřadu. Je velmi milá. Osobně se tam pak můžete stavit později, ale bude vás mít už v kalendáři. Na ty kulaté stoly jsem se taky ptala - viděla jsem je ve fotogalerii na jejich stránkách. Zařizovala si to ale prý nevěsta sama, oni kulaté nemají. Takže bys musela oslovit nějaké dodavatele sama. Na té naší další schůzce budu mimo jiné u paní provozní zjišťovat i možnosti zastřešeného obřadu pro případ deště, jaké mají k dispozici dekorace, vázy, jejich počet atd., a co si musím kromě květin a svíček na výzdobu zajistit sama. Vím jen, že ze strany H-Resortu ti nachystají ubrusy, organzu, vázy, potahy a stuhy na židle, výzdobu obřadního místa. Na vše mají jasné ceníky, takže v tom člověk nijak neplave a ví, co za co dostane :-)
Odpovědět
ahojky máš pravdu volala jsem teď na matriku což jsem se bála že s tím bude problém nebo náš termín je ve čtvrtek, ale úplně v pohodě oddávají čtvrtek pátek sobota od 12 do 15 jestli se nepletu jak mi říkala paní matrikářka. Tak toho večerního obřadu jsem se vzdala ale to nevadí :D člověk sní sní a pak to stejně změní :D ale to vůbec nevadí. Ten zastřešený obřad mě taky zajímá nikdy nevíš jaké bude počasí.... Strašně se mi i líbí ta sleva na svatební šaty 5000 Kč což je taky moc fajn... Kulaté stoly teda objednávat nebudu zase zbytečná starost navíc, vystačím si s tím co nabízí oni. Nebudou tedy kulaté ale hranaté po 6 nebo 8 u stolu a je to. Já nějak nechci moc to účkové zasedání.
Odpovědět
@adrianamurgasova svatba ve čtvrtek bude určitě moc fajn. Hlavně budete mít čas všechno vstřebat, než zase začne pracovní režim :-) a pokud bys chtěla s mužem romantiku ještě večer při svíčkách, určitě se dá něco vymyslet. Třeba si můžete před blízkými něco hezkého říct nebo slíbit a udělat si tak ten den obřad č.2, u kterého nemluví (až na ANO) jen oddávající :-) No u těch stolů hlavně záleží, kolik vás bude a jak velký taneční parket potřebujete. Taky by se mi více líbilo to rozsazení do "hnízd", ale u nás se nabízí jediná varianta E, případně ještě umístění samostatných stolů po obvodu. To ještě zvážím, až tam budeme a hlavně si nechám od paní provozní poradit - když bude více stolů, je třeba nejen více přemýšlet nad zasedacím pořádkem, ale taky je potřeba více výzdoby. Já měla na začátku plánování taky spoustu vizí. Pak jsme si vypracovali orientační rozpočet celé svatby od A do Z a začala jsem škrtat :-) je hrozně těžké koukat na ty nádherné inspirace tady i na internetu vůbec a nenechat se unést. Maximální rozpočet máme jasně daný a tím se prostě MUSÍM řídit :-)
Odpovědět
naprosto souhlasím už jen když je tam nápis svatební tak je to 100 % drahé...dívala jsem se i na spoustu míst třeba na hotel u holubu čeladenka prosper , ale měla jsem hned jasno... Tak vy už to máte za pár :) těšíš se? Ty inspirace na internetu jsou krásné výzdoby, květiny obrovské prostory a kde co. Ono by se to i dalo samozřejmě tak dalo udělat, ale když jsme si našla že váza stojí 2500 Kč jedna a živa květina cca 1500 Kč podle květin na 10 stolů :D to člověka hned přejde :D já to chci mít takové svěží vzdusné jednoduché... Jakou barvu zvolíš?
Odpovědět
@adrianamurgasova těšíme se oba :-) Ono se to nezdá, ale uteče to jako voda! Vše podstatné už zařízeno máme, ale teď se v každé volné chvíli koukám po inspiracích a dávám to dohromady, ať i vím, na co se na schůzce zeptat, ať tam nejedeme ještě 10x, nebo ať nebombarduju paní provozní maily s "pitomými" dotazy :-) má určitě důležitější věci na práci. Rozhoduji se mezi bílo-krémovou a bílo-hnědou, bez potahů a stuh na židle. Také bych to chtěla co nejjednodušší, ale elegantní, a hlavně toho chci co nejméně kupovat. A když už budu, tak se to opravdu nebude jmenovat svatební, jak píšeš, a to vč. květin... Cokoliv si budeme moct zapůjčit tam, tak uvítám. Každou ušetřenou korunku raději budeme investovat do zábavy hostů. A nad jakou barvou uvažuješ ty a kolik vás vlastně bude?
Odpovědět
no my zatím sčítáme hosty odečítáme ten přijde ten ne takže jsem pořad něco mezi 60 a 80 :D. Můj přítel když jsem se ho zeptala na barvu řek něco jako červena nebo zelená a víc už jsem se ho neptala ..... ne nikdy já jsem bud pro všechno bíle nebo šampan nebo jak ty říkáš krémová nebo taková světlé hnědá super. Myslím že to jsem asi první dvě a poslední kdo nechce ty potahy.... :D já osobně to nesnáším je to pěkné tak těch prvních pět minut po 10 minutách je to už polité od džusu., vína a je to celé svlečené a nemluvím o tom že mašle jsou na zemi tak u poloviny hostu jen co se opřou :) nedej bože že se to někomu přichytí do účesu na kabelky a děti pak s tím lítají venku. A tam mají pěkné židle takže není co řešit. Všechno co mi půjčí uvítám mají tam vlastně všechno... tak super... My začínáme teprve všechno řešit obvolávat jsme na začátku ale tak pořád do 9 měsíce čas :)
Odpovědět
@adrianamurgasova tak to si budeme rozumět - ve všem naprostý souhlas :-) všechny vdané kamarádky vždy po svatbě říkaly, kolik toho k zařizování není a že začít rok předem je pozdě. Jediné v čem s tím souhlasím, je zarezervování místa, z toho jsem měla trochu strach, protože jsme začali v listopadu a chtěli jsme to právě v květnu. Je pravda, že s hledáním místa jsem začala už předtím, protože jsme věděli, že to stejně bude brzy a že nás bude hodně. Takže jsme pak jen společně zkoukli všechny možnosti ze seznamu, zredukovali to na 3, objeli, hned zamluvili, a v tom radostném zápalu už to dál frčelo během měsíce úplně samo - matrika, šaty, foto, DJ, kadeřnice, kosmetička, oznámení... a teď už máme čas jen na ladění "drobností" a užívání si toho plánování :-) Takže 9 měsíců je úplná paráda a na vše máte opravdu spoustu času, abyste si to užili bez stresu :-)
Odpovědět
rozumět si budeme určitě. Už jste si vybrali svatební menu? Co budete dobrého mlsat?
Odpovědět
Článek se načítá
svatební oznámení si budu dělat sama a celkově chci na výzdobu použit jen dortovou krajku i na svatební oznámení a je to
Odpovědět
@adrianamurgasova svatební menu už máme: přípitek - bohemia sekt, předkrm - nebude, polévka - hovězí vývar s játrovými knedlíčky hlavní chod - svíčková na smetaně, domácí knedlík, brusinkový terč. Původně jsme chtěli zauzeného lososa s bylinkovým přelivem, jemné petrželové brambory, ale rodina nám to rozmluvila, že pár lidí rybu nejí. Takže jsme skončili u klasiky :-) Až budeme vědět přesný počet dětí, tak pro ně místo svíčkové objednáme dětské porce kuřecích řízků s bramborem. Jestli ještě nemáš nabídku z H-Resortu, můžu ti ji poslat do zprávy. Je to tam krásně rozepsáno. A svatební oznámení jsme si taky vyráběli sami, taky můžu poslat. Pokud bys chtěla výběr z papírů a jsi z Ostravy nebo okolí, tak se stav do Praktik papíru http://www.praktikpapir.cz/ , tam najdeš snad všechno z papírnických potřeb a hlavně za dobrou cenu.
Odpovědět
jj jsme s přítelem z Ostravy vidíš a ani jsem si nevšimla, že tu máme praktik papír :D už jsem to chtěla objednávat ... super tak sepíšu co budu potřebovat na oznámení a je to :) svíčková je klasika a je to nejlepší :) my taky budeme mít par dětí a ještě část rodiny jsou vegani nebo co :D tak tem objednám pytel klíčků a je to... ja tady pak taky hodím nějaké fotečky...
Odpovědět
Profilova fotka
@adrianamurgasova Pár míst jsem profesně objel, a můžu říct, že H-resort je určitě jeden z těch lepších – dost prostoru (to nebývá samozřejmostí), příjemný a vstřícný personál, dobré jídlo…. Dá se využít i bazén. Když jsem tam byl já, tak byly tropy a bazén se hodil – sice ne nevěstě, ale hosté si užili a určitě mají nač vzpomínat :)
Odpovědět
:) to je super tak snad to využijeme i v tom 9 měsíci, ale při těch tropech co byli :)
Odpovědět
jinak hodně věcí seženeš i na www.cenea.cz
Odpovědět
www.canea.cz tak teda
Odpovědět
a pak ještě stoklasa ale to všechno asi znáš :)
Odpovědět
@fmaxstudio no viděla jsme tady nějakou fotku svatebčana vymáchaného v bazénu H-Resortu :-). Jinak musím říct, že děláte krásné fotky - až mě mrzí, že už fotografa máme, protože takový výstup od něj bohužel asi nedostaneme.
Odpovědět
@adrianamurgasova a děkuju za ten odkaz na caneu, mají tam toho opravdu hodně. Já zatím nakupovala jen u Stoklasy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@juka22 Řekl bych, tak snad příště, ale to se ne moc nehodí :) Hlavně si užijte svatbu – to je nejduležitější!
Odpovědět
a samozřejmě IKEA tam toho budu kuporavat nejvíce :)
Odpovědět
tak co jak pokračují další přípravy?
Odpovědět
@juka22 prosím tě svatební šaty už sis vybírala? Můžu se zeptat jestli jsi uplatnila tu slevu co dává Horizont
Odpovědět
nějak se mi teď nakupila práce, tak jsem se tady déle nepodívala :-) od příprav jsem si taky na chvíli oddychla, protože už se mi těch inspirací nakupilo v hlavě moc :-) jen jsme zaktualizovali rozpis ubytování, protože se nám hosté nějak množí a na H-resort se stavíme až poslední víkend v lednu. Šatičky už jsem si ale minulou sobotu přivezla domů :-) koupila jsem si je v Polsku v Bielsko Biale za cenu půjčovného tady. Původně jsem se tam jela v prosinci jen mrknout, ale objevila jsem tam ty "moje", tak jsem je hned zaplatila, paní mi dozadu vložila místo zipu šněrovačku, upravila mi délku a nechala je vyčistit. takže v sobotu jsem je jen vyzkoušela, jestli je vše ok a naložila do auta :-) Kdyby ses tam chtěla podívat, tak ti pošlu adresu. Takže slevu jsem nevyužila a taky myslím, že ji poskytují jen na ty čtvrteční svatby. V salonu Angelika, se kterým H-Resort spolupracuje, jsem se podívat nebyla, tak nevím, za kolik šaty půjčují tam a po jakých toužíš, ale těch 5.000,- Kč určitě přijde vhod. Jen bych se tam zajela dopředu alespoň mrknout třeba i bez zkoušení, jak to vychází finančně. Ať ty tvoje vysněné nestojí třeba 13.000,- (jak si půjčovala jedna moje kamarádka). To bych pak zvážila koupi vlastních šatů a zkusila je pak prodat a tu slevu zkusila domluvit na něco jiného, pokud je to vůbec možné.
Odpovědět
@juka22 spoustu přátel mi právě radilo jít do polska jak na šaty tak na prstýnky a hlavně i na květiny to můžu potvrdit .... už několik krát jsem tam kupovala velikánské kytice růži a dá se říct ze za pár peněz tady by to bylo pár tisíc určitě.... Já jedu na Horizont teď v neděli tak ti pak pístu co jsem se dozvěděla a co ne :D
Odpovědět
@adrianamurgasova No super, o květinách z Polska jsem ani nevěděla, takže pak si určitě nechám poradit, kam zajet. My pojedeme na H-Resort příští neděli, tak kdybys měla něco, na co ses zapomněla zeptat, klidně dej vědět a já to v neděli zjistím :-)
Odpovědět
@juka22 ahojky tak jsem dnes podnikli první schůzku na Horizontu :) a nemám vůbec co vytknout .... všechno naprosto super, ale to už určitě víš. Super přístup, paní provozní nám všechno ukázala vysvětlila... zařídí pro nás co si vymyslíme, řekneme a naplánujeme... Jsem opravdu nadšeni :) a už se moc těšíme
Odpovědět
1
2
5
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?