Máte zkušenost se svatbou venku?

Ahoj, chci se zeptat .. S přítelem se budeme brát příští rok na Konopišti a svatbu bychom chtěli venku v Růžové zahradě .. Jenže pořád váhám.. co když bude pršet ... nebude moc foukat? .. nebude nám svítit příliš sluníčka .. :-) Strašně se mi ten nápad líbí, ale je tam hodně ALE .. Poraďte, která máte zkušenosti ... Další věc, které se trošku bojím je ta, že v té zahradě nejsou židle na sezení .. Tudíž my stojíme vpředu a za námi svědci, rodiče, ostatní . .no zkrátka dav lidí .. navíc budeme mít na svatbě asi 75 lidí, tak se bojím, aby mi tam vznikl chumel a nikdo pořádně neviděl, neslyšel ...... Děkuji moc za vaše rady a typy a těším se ....
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Luci, i my s přítelem jsme se rozhodli uspořádat svatbu pod širým nebem a to po celý den i večer. S počasím si ale moc hlavu nelámu. Vím, že by mě více mrzelo když by bylo hezky a my byli zavřený na úřadě a v hospodě, než když bude zataženo a pršet. Byl to vždycky můj sen vdávat se venku a jelikož víc jak jednu svatbu neplánuju, tak si ho hodlám splnit a přítel je taky nadšený.Ono nějak bude.-) Samozřejmě se hodláme vybavit i pro případ špatného počasí. To je asi jediné co můžeš udělat pro své obavy. A co se týče židlí, tak si myslím, že pár židlí pro blízkou rodinu nejni problém obstarat, né? Zaúkoluj někoho z kamarádů. Určitě vám rádi pomohou.-) Dalé bych doporučila nainstalovat někam mikrofon a bude.-)
Odpovědět
Profilova fotka
jukni do této diskuse, třeba tam najdeš co potřebuješ http://www.beremese.cz/forum/show.php...
Odpovědět
My meli oboji venku...jak obrad, tak vecerni party a bylo to v pohode....taky mi to trochu delalo hlavu, ale klaplo nam to :-)
Odpovědět
Ahoj Kaci a holky, děkuju .. uklidnilo mě to :-) Je to ještě stejně daleko .. i když .. letí to jako voda :-) kaci a kde budete mít obřad ?
Odpovědět
Profilova fotka
Luci: obřad i hostinu budeme mít v zahradě jedný restaurace v Říčanech. Ono je to sice daleko jak řikáš,ale myslím si, že je fajn mít datum a místo vybrané a zamluvené. Člověk je hned klidnější.-) A vy budete mít hostinu, taky někde na Konopišti a nebo pojedete někam blíže k domovu?
Odpovědět
Profilova fotka
a o svatbě venku je zde i toto téma.... proto bylo zbytečné zakládat nové ;-) http://www.beremese.cz/forum/show.php...
Odpovědět
kaci: nemate to v cajovne?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Veru, máme.-)
Odpovědět
Myslela jsem si to :-) rikala jsem si kde v Ricanech muzou v nejake restauraci oddavat a pak me napadla cajovna...kamarad to tam taky mel :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak doufám, že jim to dobře dopadlo.-)
Odpovědět
kaci: no ono uz je to docela dlouho, ale tusim ze jo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
lucinko, neměj z toho starch, vdávala jsem se venku a to v dubnu! bylo nádherně.... jen mi lezlo na nervy, jak to trochu fouklo, že sem měla závoj v xichtu :-) , ale taky to nebylo tak hrozný. židle sme si přivezli sami (táta měl hospodu), ale mohla by ses zeptat na obecním úřadě, tam by ti ty židle mohli půjčit, a nebo po známejch nazbírat co nejvíc plastovek
Odpovědět
Článek se načítá
No u nas byla mista na sezeni jen pro rodice a taky se to prezilo...ostatni stali kolem dokola a myslim, ze videli a slyseli vsichni :-)
Odpovědět
Kaci, o hostině ještě nejsme rozhodnutí ! buď v hotelu hned u Konopiště - teď mi vypadl název, ale je to na té hlavní silnici Benešovská a nebo pak v Olbramovicích U Dandyho ... Potřebujeme to i s ubytování, jelikož mám rodinu i z Moravy a taky velké prostory,protože nás bude cca 80 lidí. Zatím víc vedou ty Olbramovice.. Jsou tam děsně vstřícný, slavit můžeme až do rána a udělají nám, co si jen řekneme ! Ale zase ten hotel u Konopiště vypadá líp ... Taky samozřejmě je dražší ... zatím vyhrávají ty Olbramovice .. Sice to není přímo v místě .. ale do 15 min. bychom tam autama měli být ... Miluse .. jo promiň ! Já si nevšimla, že už tu takové téma je . .jsem zaregistovaná 2 dny a ještě v tom tak "neumím chodit" :-)
Odpovědět
Jooo :-) teď jsem si vzpomněla . . U toho Konopiště se jmenuje BENICA , neznáte některá ??? Zase jsme si říkali, aby se tam lidi cítili dobře ! Né, aby se báli na cokoliv šáhnout ..... tak proto mi je bližší ten méně hezký hotel ....
Odpovědět
lucinkaslenarova: znam oboji a asi bych hlasovala klidne pro Dandyho...je to tam v pohode ;-) a z Bene je to kousek...
Odpovědět
verrronique Jo, taky si myslím, že to tam bude O.K. a kde jsi měla hostinu ty ?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Lucinko já tě v tomto nápadu rozhodně podpořím :-D já jsem se vdávala 2.8.2008 a měla jsem venkovní obřad a nemohu si to vynachválit byla to paráda a všem zůčastněným se to moc líbilo a to, že chvilku stáli vůbec nevadilo. Obřad se konal na zámeckých schodech a pro případ nepříznivého počasí byla k dispozici obřadní síň, ale naštěstí sprchlo jen ráno a cca od 11.00 hod už bylo krásně, ale je dobré mít připravenu mokrou variantu rozhodně pro tvůj psychický klid je lepší vědět, že máš nějakou zálohu popř. připraven nějaký ten stan co vypadá jak altánek. Držím ti palce a určitě se drž svého snu a neustupuj ze svých představ já jsem si svou pohádku prožila a přeji ti ať prožiješ stejně báječný den pa pa Sem :-)
Odpovědět
lucinka: no my budeme mít obřad taky venku - na zámeckém nádvoří no a když bude pršet,tak to udělají vevnitř. no a to na tom konopišti taky nejde tak udělat?
Odpovědět
Ahoj! My jsme měli obřad venku a to 5.9. a bylo to perfektní. Dokonce i věčerní párty byla venku. S počasím jsme si hlavu nedělali, i kdyby nebylo hezky, tak je to lepší než na úřadě!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky my měli obřad venku 4.října. A nemohli jsme si to vynachválit. Bylo to krásné. když vyjde počasí jako nám, tak je to paráda. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky,měli venku obřad i hostinu,celý týden,včetně pátku lilo,bylo asi 14stupňů a ve svatební den 30-35 a sluníčko celý den,úžasné,bylo to nádherné a jsem ráda,že jsem to venkunechala vše,jak jsem chtěla!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky, taky se bereme venku, dame 10zidlicek pro nejstarsi ucastniky, myslim, ze zbytek to tech 15min ve stoje vydrzi:)nejspise se budeme podepisovat ve stoje, coz mi vubec nevadi, nevim, jak bych v satech usedavala na zidli:(byla by to asi dobra komedie...pocasi budeme mit v cervenci urcite krasne a kdyby nahodou padalo stesti, jsou vybaveni zastresenou terasou, kde by se to operativne dalo vyresit. vyzdobu oblouku mame v cene obradu, nachystaji stolecek, pripitek, prstynky budou bud na polstarku nebo v oranzovem pisku.Hidba je taky v cene, jen se jeste musime domluvit na skladbach:)je to vse v restauraci, venku je velka zahrada s vyhledem do okoli a na rybniky-romantika!!!
Odpovědět
Ahoj holky, zkusím obnovit téma "svatba venku" :-) Taky se vdávám venku (jen obřad, hostina bude v jídelně), a to na takovém místě, kde si fakt všechno musím zařídit sama (je to na jednom dost odlehlém rekreačním středisku/místě pro dětské tábory). Největší starost mi samozřejmě dělá počasí. Na začátku června ještě může být všelijak (ale to ostatně může být v jakémkoliv měsíci v roce, já vím :-| ) Přemýšlím teda, jaké zvolit zastřešení. Ale zjištuju, že půjčit si velký stan je příšerně drahé.. :-S Nevíte náhodou o nějakém přijatelném řešení? Děkuji moc.
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký večer děvčata.. Tak nejkrásnější místo na svatbu venku je na 1000%ˇv jedné vesničce kousek od Kyjova v mysliveckém areálu.. je to nádherné místo i s kuchyní a přírodou v původním stavu..Je to tam opravdu fantastické ... Když prší, je tam velikánský přístřešek , tak asi pro 200 a víc lidí a ještě zbude dost místa na taneční parket ... a je tam děcký areálek atd. atd... Jméno pošlu do IP.. hezký zbytek večera
Odpovědět
Profilova fotka
ivjet : V červnu bývá krásně - já měla obřad 20.6. 08 také venku a následné grilování taky :-) Měli jsme ale zajištěné party stany, kdyby náhodou sprchlo což se nestalo a pařili jsme pod širým nebem do 5 do rána. :-D Svatbu venku, hlavně obřad můžu všem jen doporučit, fotky a atmosféra jsou neopakovatelné a je úplně jedno, jestli je to v zámecké zahradě nebo na louce. Chce to však mít i variantu pro špatné počasí. My jsme měli v blízkosti hospůdku KOLIBU - vůbec jsme ji ale nevyužili, točili nám tam jen pivo :-) Kdo chce mrkněte do mého alba :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No my třeba varianty na deštík vůbec neměli ,ani na obřad ani na hostinu:-))
Odpovědět
katchen: Koukla jsem se na vaše fotečky. Takovou pohodovou svatbu, jak vypadá na fotkách ta tvoje, si taky přeju. Snad nám to vyjde. A měla jsi krásnou kytičku. Já budu taky chtít nějakou na způsob "lučního kvítí". Snad nám bude přát i počasí, toho se fakt bojím nejvíc, mívám na počasí smůlu, proto řeším to zastřešení po dobu obřadu :-(
Odpovědět
Ahoj "venkovačky" já se taky hlásím do týmu. My budeme mít svatbu v létě na horské chatě na Šumavě. Úplně všechno si budeme zařizovat sami, protože chata je prostě jen prostor, který si pronajmeme. Moc se na to těším a zároveň se děsím celé organizace. Půjčit si lavice a stoly - to musíme rozhodit sítě po kamarádech po barech a hospůdkách, přístřešek - vůbec nevím, nechce se mi dávat 20tis za půjčení party altánu, to mi přijde šílené. Vypustíme obědy s rodinou zvlášť a bude se grilovat masíko a čuník, necháme udělat obložené tácy, guláš a tak. Hlavně aby se všichni bavili. Vy co už máte po svatbě, měli jste něco na trávě či zemí ? Myslím podlážky a tak (kvůli tanci). A přemýšlím, jestli by nebylo fajn si domluvit třeba dva tři lidi, který by se starali o dostatek jídla a pití. Holky já jsem ráda, že je tady tohle téma, můžem se vzájemně inspirovat ;-)
Odpovědět
Šestého června prostě musí být nádherně! :-) Na té horské chatě to určitě bude překrásné. Kor na Šumavě, určitě úplná pohádka. My to máme v odlehlém údolí v oblasti Oderských vrchů (Nízký Jeseník), děláme to ze sentimentálních důvodů - prostě to tam s mým snoubencem milujeme :-) No hlavně musí vyjít to počasí. Souhlasím, že dávat tolik tisíc za stan je šílené. Teda aspoň pro nás. My to máme snazší o to, že hostinu budeme mít krytou. A s tou zemí - záleží asi na tom, v jakém to máte terénu.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?