Máte zkušenost se svatbou v Kroměříži? Podělte se

Ahojky cholky :-) neplanuje nahodou nekdo taky svatbu na rijen a na Kromeriz? My uz spolu chodime roky, ale rozhodli jsme na terminu az ted. Jestli mate nekdo zkusenosti s restaurackama, ubytovanim, cukrovim, pujcovnami satu atd., tak piste :-)
Odpovědět
Daajik, já neplánuju, ale už mám za sebou. Jestli chceš, ptej se, ráda odpovím. Nesháníš náhodou taky to ubytování?
Odpovědět
tak to je super:-) a kde jste svatbu meli? Slysela jsem, ze je dobry Oskol pro vice lidi. Pravdepodobne to bude kolem 60 a to ubytko pry dobre Vazany?
Odpovědět
My jsme měli svatbu i ubytování na Hvězdě ve Vážanech. jak už jsem psala jinde, 4 pokoják tam mají za 800, takže super cena. Prý se ubytovává i na internátu na Lindovce, ale to asi jenom o prázdninách.
Odpovědět
a kolik jste meli lidi? Jaka je tam kapacita pro ubytko?Tak to je paradni cena, 200 na jednoho
Odpovědět
aa, jak vidim, svatbu jsi mela v kvetnu,takze na povery jsi nedala:-)
Odpovědět
a co saty? nekde jsem tu cetla, ze pry Kromeriz nic moc. Jsem tak orientacne psala na tu agenturu"svatba Juliana" ci jak se to jmenuje a tam se pohybuje pujcovne od 6 -9000,coz mi prijde hruuuuuuza
Odpovědět
prý je tam 70 lůžek, ale chce to objednat dopředu, protože je to oblíbený hotel pro zájezdy. My jsme si to nejdřív zamluvili a později se to ještě upřesňovalo. Víc info je tady: http://www.hvezdahotel.cz/?q=node/4
Odpovědět
byla ta restauracka nak limitovana casove nebo vam to nechali neomezene?
Odpovědět
jojo, já šla hlavou proti pověrám :-D Ale stejně jsme nebyli jediná svatba ten den. V Julianě jsem si nevybrala, ale tehdy mi říkali, že je půjčovné 6500 za všechny šaty. Pak jsem ještě byla v Nevěstě, ta je v centru a v Paulině, ale tu nedoporučuju, tam mají staré šaty. Jenže já měla problém, že mám velikost 32 - 34 a výšku 156, třeba bys někde vybrala. Já nakonec měla šaty ze Zlína od Svozílků, za 4800. Ale u některých byla cena i 12 000. Ty jsi z KM?
Odpovědět
Limitovaný to nijak nebylo, s ženichem jsme odcházeli ve 2 a část lidí zůstala ještě do 3.
Odpovědět
jojo, jsou to stejne jen povery :-) takze asi teda v Km zkusit tu Nevestu, ze. Jojo, ja jsem z KM, ale s pritelem uz ted jsme v Jihlave
Odpovědět
Aha, takže svatbu budete plánovat na dálku? To si užijete :-)
Odpovědět
Článek se načítá
no jooo, to si asi uzijem:-) ale jesteze existuje ten net:-)
Odpovědět
takze s personalem a vsim jste byli spokojeni,jo? A snidani jste si objednali nebo to, co zbylo z hostiny?
Odpovědět
A pisou tam, ze je moznost zajisteni hudby, to jste vyuzili nebo jste to hledali sami?
Odpovědět
Jojo, byli jsme spokojeni. Ale není to žádná luxusní hostina, jídlo bylo dobrý, raut taky, ale nějaké velké speciality nečekej. Spíš klasika. Na snídani si každý objednal, co chtěl. Dělají tam párky, vaječinu, sýrový a salámový talíř, takové klasiky. Hudbu jsme měli vlastní, dostali jsme kontakt od švagra a fakt byla dobrá. Pár fotek z hostiny mám i v albu, tak se můžeš podívat.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?