Máte tipy na obřad a hostinu v Ústí nad Labem?

Profilova fotka
Nějaké tipy na obřad a hostinu v okolí Ústí na d Labem,kde budete mít obřad a hostinu,nebo kde se konal váš obřad a hostina....a jak jste byli spokojení? Krom panství Velichov :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, my tedy máme obřad i vše ostatní v Kolíně, ale přítel z Ústí pochází, a když jsme hledali místo pro svatbu, tak jsem se ho ptala, kdyby se měl ženit v Ústí, kde by to vše probíhalo a s největší pravděpodobností bychom volili Větruši, je to tam krásné..., nebo na hradě Střekově... :-)
Odpovědět
Ahojky, taky jsem uvazovala o Usti, ale priteli se nechce jet cca 50km :( urcite bych volila strekov podle me je nadherny :) vetruse je take moc hezka jen neni nejlevnejsi :) a ten vyhled na usti neni uplne dokonaly. Na hostinu mi prijde skvely penzion na statku tam je velky prostor a klid, skvela obsluha a vyborne jidlo. Pokud chces neco netradicniho co treba zoo :) me to prijde krasne treba :)
Odpovědět
Profilova fotka
je tady Krupka, nebo Kristinin hrádek vypadá moc pěkně, osobní zkušenosti nemám
Odpovědět
Profilova fotka
Díky za tipy... :-D Zoo to je dobrý nápad,asi to tam omrknu. A ten Kristinin Hrádek už jsem taky šmírovala
Odpovědět
Profilova fotka
Z vlastní zkušenosti mohu doporučit penzion Na Statku, obřad buď tam nebo někde v přírodě, sama jsem uvažovala o Erbence ( vyhlídka nad Ústím, nádhera, moje srdeční záležitost :-)) Z poslední zkušeností to bylo ještě super v Náčkovicích, to je cca 20 km od Ústí, krásná usedlost s obrovskou zahradou, skoro lesoparkem k pronajmutí...na druhou stranu potom Hrad Krupka, Belveder u Děčína nebo Kristin Hrádek :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?