Máte tipy na nejlepší dodavatelé z Třince a okolí?

Ahojky ... Jsem z Třince a ráda se podělím a pokecám s někým kde sehnat na všechno ty nejlepší dodavatele a tak různě ... :-)
Odpovědět
1
2
60
Profilova fotka
Ahoj, jsem taky z Třince, Nebory a svatbu máme naplánovanou na 9.8.2008 v 11:30 h. na MěÚ. Kláče si necháváme upéct v železárnách a z partnerovy strany u Speedyho v bývalém Mondu.
Odpovědět
Ahoj holky taky jsem z Třince a původně jsme měli termín 20.9 ale z rodinných důvodů odkládáme svatbu až na 4.4.09 :-( koláče budeme mít z cukrárny v bývalém Mondu, obřad bude v Bystřici v evangelickém kostele a hostina- hotel Salajka Horní Lomná je tam krásný velký sál :-) . Chci se zeptat jaké máte zkušenosti se svatebníma salónama v Třinci kde je jaký výběr atd. zatím jsem po šatech moc nekoukala ale ráda bych věděla do čeho jdu.
Odpovědět
jsem také z Třince svatbu máme taky odloženou z dúvodu úmrtí v rodině, měla jsem vybrané šaty v salonu vedle městského úřadu myslím že se jmenuje golden wedding, mají tam menší výběr, ale zato moc pěkné šatky a paní říkala, že budou mít koncem února nové modely :-)
Odpovědět
Marcysek : ze stejného důvodu jsme museli odložit svatbu, takže vím jaké to je. Už máte vybraný nějaký nový termín?
Odpovědět
nemáme musíme počkat nějak na to teď není vhodná situace ani nálada :-(
Odpovědět
to věřím my jsme na tom byli podobně, ale držím palečky aby to bylo zase časem dobré
Odpovědět
Děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, konečně se tady objevil někdo další. mrzí mě, že jste museli svatbu odložit, ale asi by to nebylo moc vhodné. Ale i tak si to určitě potom užijete. V březnu se těším na zkoušení šatiček, takže pak dám echo. Strašně ten čas letí. Tak nevěstinky hlavy vzhůru a snad se to tu trošku rozjede. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, tak snad to neva, že to už mám "za sebou" :-D :-D Zrovna sem tady chtěla dát nějaké fotečky z naší svatby, a koukám,že je tady i diskuze Třinec ;-) Tak všem hlavně držím palečky, ať vám to vyjde, a vy, co musíte počkat, nezoufejte, ten čas tak strašně letí, že to ani nepoznáte x-) x-) A hlavně si ty přípravy uživejte, je to to nejhezčí, pak příjde svatební den, který uteče, že ani nevíte, že nějaký byl :-( My měli koláče z pekárny od Gvuzda a byly moc výborné :-p :-N :-N Obřad jen na Městském úřadě, a hostina byla v Řece v hotelu Javor, a nemůžeme si na nic stěžovat, personál super, jídlo mňamka, a ceny taky výborné :-D :-D :-D :-D A co se týče šatů, to sem měla rozhodnuto už delší dobu, a byla sem rozhodnuta pro Havířov. Ano je to sice od ruky, ale není to zase až tak daleko, a výběr mají boží x-) x-) x-) Ještě dnes, když jedem kolem salonu,tak koukám, jaké mají nové kousky ve výloze, a hned bych se šla vdávat znova :-N :-N :-N :-N :-N A svatební kytice byla od paní Bockové, která má květinku přímo ve vestibulu v Nemocnici na Sosně, ta nám dělala i výzdobu aut, a ostatní kytice, a zlatější ruce neznám. x-) x-) x-) x-) Takže ve zkratce, se vším sme byli spokojeni, akorát ten svatební den utekl, že kdyby sme to věděli, tak dáme dvoudenní svatbu holky :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ola84-ahoj, vůbec neva, že to máš už za sebou ;-) , každá rada drahá. My to budeme mít taky na MěÚ v Třinci. Je pravda, že to všechno rychle utíká. Vesměs máme všechno zařízené, jen řeším ještě kameru, ale nějaké tipy mám, takže budu žhavit mobil. Květinářstí v Nemocnici Třinec mě vůbec nenapadlo, kytku budu mít z Hradčan "fialka" si myslím. Foto K+M z Mondu, fotky jsem viděla od kamarádky a jsou krásné. Šatičky jsem zatím ještě nebyla nikde zkoušet, ale čeká mě to v březnu, už se nemůžu dočkat :-) , Havířov je také na listině. No jediné co ještě nemáme je svatební oznámení, když už se mi něco líbí, tak ve skutečnosti je to pak děs. Nejlepší je nechávat si posílat vzorky. Tak holky, hodně štěstí.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojte holky,přidávám se k vám do diskuze,jsem původně z Vendryně,ale teď už bydlím v Č.Těšíně.Především zdravím Verunku :-) Tak já se vdávám 10.5.2008 a viceméně je vše zařizené.Na šatičky jsem měla štěstí,byly to hned první šaty v prvním salonu (Svatební salon Barbara,Bystřice) kde jsem byla.Naprosto mě okouzlily.Že Verčo? :-D Ještě dva měsíce a pár dní a už to bude,fakt se těším. denisa2-a nechceš si objednat oznámení přes amin.cz?Na doporučení Verunky jsem si je tam taky objednala a jsem moooc spokojená. Největší radost mám z prstýnků,vyšly nás jenom na 2tis.oba a jsou naprosto podle našich představ
Odpovědět
ahoj janičko - kdy budeš mít albumek? ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahoj Verčo-tak to nevím,ale chystám se na to.Určo ale bude svatební album
Odpovědět
Profilova fotka
Spolupráci s Aminem mohu také jen a jen doporučit. Ze všech oznámení, co se nám na Netu líbila, byl pouze Amin ve skutečnosti takový jako na "obrázku na Netu" :-D
Odpovědět
Ahoj holky :-) , nevěřila jsem svým očím, když jsem viděla tohle téma diskuze ;-) Jsem z Vendryně, podrobnosti o přípravách mám v albu. Přeju Vám pěkný den!
Odpovědět
vítam te mezi nami katty :-) jak čtu tak si měla hodně romantické zásnuby. Jak z nějakého filmu :-) A hostinu máš v Baště, no super ... tam je to moc pěkne
Odpovědět
Díky za pěkné přivítání :-) Moje kámoška, která sleduje americké seriály byla taky z našich zásnub nadšená :-) , bylo tam moc pěkně. Původně jsme chtěli mít hostinu v Penzionu na Bělé v Jablunkově, ale měli tam už začátkem ledna skoro všechny termíny obsazené v létě a na podzim no i ten náš, tak jsme se rozhodli pro Gutskou Baštu, bude nás kolem 45, tak snad tam nějak vlezem. Trochu se nám nelíbí to, že se tancuje na podiu, tak jsme měli strach aby někdo ve víru tance nespadnul. Bývají tam plesy a různé akce, takže asi ještě nikdo nepřišel k úhoně :-N . Vidím, že šaty už máš objednané a taky hodně pozařizované. Ty svatební noviny jsou super nápad, já už ty svoje svatebčany budu šokovat svatebními čokoládkami, což tady u nás není zvykem :-D
Odpovědět
My jsme byli v Baště na silvestru a tančili jsme nahoře na podiu. Nikdo k uhoně nepřišel ale dost blbě se takncuje všem lidem uplně před očima :-) Ale pár pulečeka a pak už ti to nepřijde :-D Tak na čokoládky se taky chystam. Jen si je chci udělat sama, tak je prvně musím někde splašit. :-) Budeme mít 50 lidí a o Baště jsme hodně uvažovali, ale nakonec jsme si řekli, že se raději nebudeme mačkat, tak jsme zvolili variantu velkého sálu ve Smilovicích.
Odpovědět
Koupila jsem je v Penny, 4 ks za 12.90 ;-) , ochutnala jsem je a nejsou špatné, no ale belgická čokoláda to není :-D Taky si je budu dělat sama a taky oznámení. Takže Silvestr tam byl v pohodě, to jsem ráda, sonduju reference a zatím ve většině případů jsou dobré. To víš, člověk chce mít na svatbě všechno tiptop. ;-)
Odpovědět
katty - ještě jsem koukala že máš muzikanta Františka ... já taky nemáme nahodou stejného??? ;-)
Odpovědět
Příjmení na W.? ;-)
Odpovědět
Kdy vlastně máte svatbu? A kde jste si dali udělat prstýnky? My budem mít svoje zlato, tak zaplatím jen za práci, na autobusáku v Třinci je jedna zlatnice.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, Katty moc hezké album příprav :-) Jo a tak koukám, že mluvíte o muzikantu F.W....to mi taky něco říká :-N :-N :-N Ten je super, pokud myslíme stejného x-) x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj katty.w, tak musím říct, že tě z vidění znám. Máš moc pěkné album. My jsme si taky nechali dělat prstýnky na autobusáku v Třinci a jsme moc spokojeni. Ještě mi zbylo zlato, tak jsem si nechala přidělat ještě jeden prstýnek s modrým kamínkem
Odpovědět
Profilova fotka
Katty.w - my měli taky své zlato a prstýnky máme z Polska-Polského Těšína a maximální spokojenost :-) Nám tam říkali, že pokud budeme mít zlata na oba prstýnky, tak zaplatíme jen práci (cca 1.000-4.000,- podle náročnosti). My jsme měli zlata více, tak jsme dopláceli úplně maličko x-)
Odpovědět
Ahoj holky :-) Jsem ráda, že se album líbí. ola84: Jo, určitě to bude stejný, je skvělý x-) janca22: Jo? Z vidění? Třinec a okolí je jedna velká rodina :-) petis: Taky jsme nad Polskem uvažovali, už mám z pl jeden prstýnek na zakázku, ale s ohledem na to, že jsem na autobusáku každý den a ta paní už nám dělala hodně věcí, tak to uděláme tam. Chci úplně jednoduché a hladké, ale šířku 8-10 mm, tak uvidíme.
Odpovědět
Profilova fotka
Jasnačka, jen jsem sem chtěla hodit tip a zkušenost ;-) Ty brďo ... 8-10 mm, to bude pořádný prsten. Taky se mi líbí, když je na ruce vidět a je výrazný. My máme 6 mm, to jsme úplní troškaři :-D
Odpovědět
Profilova fotka
omlouvám se, že jsem sem zabrousila,ale místo petis jsem četla penis, a tak mě to zaujalo :-D
Odpovědět
Já to taky nemyslela jako kritiku ;-) :-) Proti Polsku absolutně nic nemám, je tam plno krásných věcí a ten prstýnek co odtamtud mám, byl taky podle mých představ. 6 mm to je taky nad průměr, máte nějakou rytinu?
Odpovědět
Petis: Jsem to ale jelito :-D , vidím ty vaše prstýnky ve Tvém albu, máte je moc pěkné. x-) Dívám se taky, že jste měli hostinu pod Lipou, můj kamarád mi ji doporučil, měli tam taky svatbu a byli nadšeni. Je to sice z Třince trochu z ruky, ale Gutská Bašta taky. Jak jste byli spokojeni vy?
Odpovědět
1
2
60
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?