Máte tip na svatební hostinu v Brně a okolí?

Nemáte někdo dobrý tip na restauraci, či hotel na svatební hostinu v Brně a okolí? Hostina pro rodinu bude pro 40-50 lidí a pak odpoledne kamarádi. Chtěli bychom mít možnost částečného oddělení kamarádů a rodiny. Taky nějaké místo pro tancování.... :-)
Ahoj sháníme taky jako blázni...ale výbornej je Žebětínský dvůr, penzion u Němců, Klajdovka atd...ale myslim ze moc problém mít nebudete pže tento počet se vejde skoro do každe restauračky....jen bacha na to že je už dost všechno obsazený.... podle toho kdy vás to čeká...
Myslivna u Huberta... super ceny!
Ahoj, jak píše "dice" zkus restauraci U Němců v Domašově...tam se tento počet vejde a je tam možnost i malinko oddělit kamarády, ale přitom jsou s vám v jedné místnosti. Jen jsme tam teď byli a jsou hodně obsazeni, ale kdyby ti nevadil pátek, tak mají zajímavé slevy na páteční svatby.
Profilova fotka
Zdravim. Tipy na svatby v Brne - Panská Lícha, Hotel Atlantis. Fotky z techto dvou svateb najdete v odkazu kapely u meho profilu (fotogalerie).
Profilova fotka
Za naši kapelu doporučuji Kozí horku, Restauraci u Trávníčka v Modřicích, Slunečnice v Černovicích, pro menší svatbu U Honzáků v Chrlicích, Žebětínský dvůr nabízí dobrý standard a chutné jídlo všem, kterým nevadí, že po objektu se pohybují další 3- 4 nevěsty. Pěkný je i Santon, který má skvělou studenou kuchyni a nabízí sál s terasou s výhledem na Přehradu ( podobně Kozí horka..) Pěkně je i na Sýpce - Kytnerce v Medlánkách. Naopak mne velmi zklamal Svatovavřinecký dvůr v Řečkovicích. Sice krásné prostředí, ale ceny nadprůměrné a obsluha tak otrávená, opravdu škoda řeči.. :-|
Profilova fotka
Já určitě doporučuju Hotel u Crlíků v Tetčicích.. od Brna po dálnici asi 20 minut. Květinová výzdoba zdarma, víno možno své, pokoj pro novomanžele zdarma. Výborná domluva, dobré ceny, výborná kuchyně... párkrát jsme tam byli na obědě, slavila jsem tam promoci, budu tam mít i svatební hostinu.
Profilova fotka
Já zase můžu doporučit hotel Velká Klajdovka v Brně-Líšni. Výzdobu hostiny vám zařídí,novomanželské apartmá zdarma, příjemné prostředí a dobrá domluva, teď mají sice jiného provozního,ale to by nemělo vadit :-)
Profilova fotka
Jelikož bydlíme v Medlánkách občas chodíme na oběd do Moname je to zámecká restaurace odkaz níže www moname hned vedle mají ještě pivnici.. ( stejný majitel ) a v létě terasa. Výborně vaří. A personál je taky fajn. Mrkni na to. ;-)
z vlastni zkusenosti doporucuji ZaSedmero v Brne, Utechove. Bylo to tam krasne, perfektni servis.
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Pokud stále hledáte místo pro Vaš den, není problém Vám udělat cenovou kalkulaci. Hlavně záleží na termínu.
http://www.beremese.cz/diskuse/tema/b... http://www.beremese.cz/diskuse/tema/b...
Článek se načítá
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?