Máte některá zkušenost se statkem č.3 v Žabovřeskách?

Měli jste tam někdo hostinu? Jak jste byli spokojené?
Odpovědět
Byla jsem tam nedavno na svatbe a durazne statek 3 ve Zabovreskach nedoporucuji. Majitele doslova znicili celou svatbu, protoze zacali zenichovi a neveste vytykat a doslova sproste nadavat i svatebcanum za to, ze 2 osoby vlezli do nafukovaciho bazenku na zahrade, ktery byl odkryty a nikde nebyla cedule, ze se tam nesmi. Nic se nerozbilo, zadna skoda nebyla (majetkova), na hosty rvali se slovy "vy jste tady jen hosti, tahnete, co si to dovolujete...", vyhrozovali rozpustenim svatby a pod. Zkratka, nic se nestalo a oni z toho udelali takovou akci, ze to bylo hlavnim bodem svatby, jak jsou neurvali. STRASNE!!! Asi si neuvedomuji, co svatba v zivote cloveka znamena!
Odpovědět
Mám podobnou zkušenost jako smive, majitelé statku se chovají naprosto nehorázně! Byli jsme zde na svatbě a oni vyvolali zcela zbytečný konflikt kvůli tomu, že jeden z hostů přesunul reflektor a při tom jej lehce ohnul (ve výsledku chtěli za škodu zaplatit 200,- Kč, ehm). Majitelé však toto velmi nevybíravě (a opakovaně!) řešili již večer s ženichem a nevěstou, čímž naprosto zkazili atmosféru... Byli sprostí i na nás hosty, kteří jsme se snažili situaci klidnit a vysvětlit, že se vše dá vyřešit až ráno. Strašnej zážitek a zkažená večerní zábava!! Fakt nedoporučuju...
Odpovědět
Profilova fotka
Tak koukám, že JČ jsou lehce prokleté, co se statků a svatebních hostin týče. Měli jsme svatbu jinde (neobešlo se bez komplikací, ale nakonec vše poměrně dobře dopadlo), ale v Žabovřeskách jsme byli na obhlídce. Měli jsme domluvenou schůzku a ač jsme byli na místě včas, tak se do 10 min nikdo nedostavil a pán ani nebral telefon. Při odchodu jsme potkali další mladý pár, tak třeba měli větší štěstí než my na jeho přítomnost. Každopádně už jen toto „přivítání“ nás odradilo a asi to nebylo od věci…
Odpovědět
Ahoj holky, já s vámi musím nesouhlasit. Byla jsem na statku v Žabovřeskách již dvakrát na svatbě kamarádek a v obou případech byla svatba úžasná. Krásné prostory, uzavřený objekt pouze pro vás, kapela hrála do 22 hodin venku, obsluha úžasná, usměvavá a ochotná. Jídlo bylo perfektní, všichni jsme se opravdu skvěle nadlábli a proto jsme se s přítelem rozhodli, že svatební hostinu včetně obřadu uspořádáme také u nich. S paní majitelkou je skvělá domluva,vždy rychle zodpoví naše dotazy, vše nám vysvětlí. Za sebe nevidím žádný problém, proč bych tam hostinu neudělala, kdo ví, jak vaše "problémy" s majiteli vznikly (mně třeba nepřijde normální lézt na svatbě do bazénu či ničit jejich věci, ať už jde o jakoukoliv hodnotu majetku)....za sebe mohu jen říct, že se majitelé i během večera kamarádek ptaly, zda je všechno v pořádku, jestli jsou spokojené a jestli nám (hostům) chutná. :)
Odpovědět
Tak bohužel musím také přidat negativní zkušenost. Statek se nám moc líbil, že je majitel trochu vidlák - polovinu osobní schůzky strávil vysvětlováním, že tam nesmíme nic zničit - bychom přežili. Po závazné rezervaci termínu po telefonu nám ale za pár dní rezervaci po mailu zrušil bez udání důvodu a na další zprávy už nereagoval. Pravděpodobně dostal poptávku na větší svatbu - už na schůzce zdůrazňoval, že našich max. 50 lidí je na hraně a že hlavně potřebuje vydělávat. Ale možná nakonec dobře - dodatečně jsem se od naší známé dozvěděl, že jim na Statku č.3 po rodinné oslavě naúčtovali 20 000,- navíc za doplňování rautu. V průběhu jim samozřejmě nic neřekli.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Ahoj, my s přítelem máme teda jen kladné zprávy ohledně Statku 3. Sama tam plánuji svatbu příští rok. Pro někoho brzy, pro mne ideální čas vše zařídit podle představ :). Nicméně jsme tam poprvé byli v roce 2015 na kamarádky svatbě a doslova nás to nadchlo. Kamarádka co si s majiteli domluvila, to také sedělo. S ničím nebyl problém. Majitelé ochotní. Ke změnám v jídelníčku v den svatby také nebyl jediný problém. Jídla i pití absolutní dostatek. Totéž se nám potvrdilo o rok později na svatbě přítelova kamaráda, který ji měl také na Statku. Majitel mu dokonce poskytl motocykl k fotografování. Nyní jsme si rezervovali červen a po osobní schůzce, která byla naprosto v pořádku, tak neshledávám žádná negativa. :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Také musím nesouhlasit. Teď o víkendu jsme měli na Statku 3 svatbu a vše bylo perfektní!!! Úžasná domluva s pani majitelkou, ve všem vyšla vstříc, vždy byla milá a ochotná. Měli jsme na statku oběd a následný raut a večerní ostavu. Jídlo bylo dokonalé, všichni ho moc chválili, obsluha perfektní. Během celého večera nebyl jediný problém. Určite mohu doporučit a nevolili bychom jinak. :-) Vše je o lidech a o tom jak se vzájemně chovaji...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Má zkušenost: Minulý víkend jsme měli s manželem na statku svatbu. 1, První (osobní) schůzka byla velice příjemná, na obou stranách jsme se dověděli všechny potřebné informace. Závaznou rezervaci jsme sjednali až později, ale po celou dobu nám drželi rezervaci na námi zadaný termín. 2, Veškerá komunikace před svatbou byla perfektní. Svatbu jsem plánovala na dálku, ale majitelé statku byli vždy ochotní najít si čas a věnovali se všem mým dotazům dalo by se říct obratem. 3, Přípravy na svatbu - rozhodně bych se nebála svěřit jim nic z příprav. Bylo vidět, že mají bohaté zkušenosti a vše si dokážou naplánovat podle potřeby. 4, Svatební den probíhal úplně super. Trochu nám pokulhávala domluvená hudba při hostině, ale obsluha zareagovala úplně sama a vše klapalo jak mělo. Obsluha byla maximálně příjemná a ochotná, milé jednání a úsměv byli naprosto přirozené a o to to bylo hezčí. Naši hosté sami chválili kuchyni i ohleduplnou péči, zda mají všechno a zda je vše v pořádku. Majitelé byli dokonce tak hodní, že alkohol, který se nenačal nám nepočítali. Vše s námi během dne nenásilně a ohleduplně řešili (zda mohou něco přidat, něco, že se dávat nebude - jídlo také odečetli), vše fungovalo podle předešlé domluvy. 5, Ubytování nás i hostů bylo na výbornou. Zařízení je čisté, uklizené a viditelně opečovávané. Moderní vybavení v kombinaci se starou selskou tradicí. :) A pro děti je zde také krásný koutek. Celkově mohu Statek č.3 jedině doporučit. Díky majitelům mám krásnou vzpomínku na náš svatební den. Ráda se tam budu vracet (třeba na výročí). Přečtení zdejších zkušeností mě celkem překvapilo. Předtím jsem je nečetla. Za sebe mohu jedině říct, že pokud jsem někde hostem, určitě bez dovolení nikomu nelezu do bazénu a nechovám se jako by mi to tam patřilo. Ono asi alkohol dělá své, že? To, že někdo potřebuje mít všude napsané cedule s tím co může a nemůže dělat, na to můžu říct jen, že v dětství je rodiče málo řezali a chybí jim základní vychování a slušnost. Na místě majitelů bych byla také naštvaná. Jak psala p. "andna", vše je o lidech a vzájemném chování... :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?