Martinský mlýn, zkušenosti? Jiné místo v přírodě?

Profilova fotka
Ahoj, Zamilovala jsem se na první pohled, ale zatím jsem neměla možnost vidět mlýn na živo. Žiju v Itálii a příští rok si budu brát mého Itala právě doma, v Jižních Čechách. Chceme svatbu a hostinu na jednom místě- v přírodě, rybník, lesy. A právě proto se nám líbí Martinský Mlýn. Máte prosím někdo zkušenosti s tímto místem nebo nevíte o podobném místě? Jižní Čechy upřednostňujeme, ale není to podmínkou. Hosté budou z různých koutů.. Bude nás kolem 35 a nehledáme nic předraženého, to bychom se brali v Italii 😂 Zajímá mě ochota personálu, jak vaří, a jestli budeme moci vyzdobit z větší části my. Na jejich stránkách jsem našla ceník, ale nepíší v něm jestli je třeba zaplatit za pokoje pouze v daný večer a nebo na celý víkend. Protože např. v Božím Oku v Malých Chrášťanech chtějí 60 000 za pronájem, počítají 3 dny uzavření prostorů. Děkuji Vám za případnou pomoc a informace. Míša
Odpovědět
Ahoj, nebyla jsem tam sice primo na svatbe, ale znam to tam z jinych akci a myslim, ze je to dobra volba. Pani je uzasne pratelska a sympaticka, a v realu je to tam jeste krasnejsi nez na fotkach. Letos jsme tam chteli oslavit vyroci, ale zrovna meli zavreno prave kvuli svatbe ;-).
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, dekuju moc. Uz se moc tesim, az se pojedu podivat. Doufam, ze uz na pristi rok nebudou mit vse zabrane.
Odpovědět
@misakovarova Doporučuji penzion Orlov a restauraci Na samotě u lesa. Je to kousek od Příbrami, je tam rybník, les, malá farma (ale velmi vkusně zasazená do okolí - není ani poznat, že tam je). Personál je velmi příjemný. Ubytování je tam cca pro 30 osob.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?