Mame krizi ve vyberu mista!!! POMOC!!!

Ahoj, vime ze je to jen na nas, ale radi bychom kdybyste nam pomohli pri rozhodovani a napsali na ta mista + a - kdo je zna. Dekuji Mlyn Davidkov, Resort Vigvam, Hotel Lions, Hotel International Praha, Zamecek Klokocov a Benice Budeme radi :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, ja byla loni na svatbě v hotelu Lions a bylo to tam moc fajn. transport z prahy jsme meli autobusy a vsichni jsme tam meli spolecny obed a pak zabavu az do rana a taky jsme tam byli vsichni ubytovani.moc dobre tam vari, je to krasne misto obzvlast kdyz je venku hezky, moc fotogenicky. večer bylo grilovani. super prostory. a pry cenove dostupnejsi. me se tam moc libilo :)
Odpovědět
@cranbiee dekuju, jeste ty ostatni a bude to :-D
Odpovědět
@pajita můžu poreferovat o Mlýně Davídkov, klíďo piš do zprávy, co tě zajímá;)
Odpovědět
Profilova fotka
my budeme mít na Klokočově, místo nás uchvátilo a domluva je s panem provozním rozumná :-)
Odpovědět
@miskamed muzu se zeptat jestli nemate nejake video/fotky odtud? My se tam chystame az na konci srpna/zacatek zari, zijeme totiz v zahranici a tak by nas to zajimalo. Dekuju
Odpovědět
@pajita taky se nám Klokočov líbil, ale není to úplně nejlevnější a hlavně není možné mít vlastní alkohol apod. (což je s domácí slivovicí atd. celkem problém). Když si na fb najdeš Zámeček Klokočov, tak tam mají spousty fotek - i ze svateb a tak. Mohu ti přeposlat cenovou nabídku, kterou mám od pana provozního a já za sebe teda musím říct, že když jsem psala na email ohledně nějakých informací a na něco se ho ptala, tak mi vůbec neodpověděl a jen mi přeposlal cenovou nabídku (kde z toho co potřebuji - obřad bude jinde - je jen menu, rauty ani pití ne - to je dle nápojového lístku, který nikde nedohledáš...)
Odpovědět
Dekuju vsem @denisavili jj vim, mluvila jsem s panem po telefonu a rikal ze toho ma spoustu, ze se plne v lete venuje nevestam/svatbam, ze v tydnu pripravuje na sobotu a pripravuje zaroven na dalsi apod., ze jsou nevesty, ktere to nechavaji ladem a musi je uhanet a nektere uz od zacatku ho spamuji... Ja jsem mu posilala vytborenou excelovou tabulku s otazkama a ze na ne odpovi az bude mit proste cas a nebo az se setkame :-) ale uz chci mit to misto, at muze zacit dalsi planovani :-D jsme na mrtvem bode, protoze jsme v zahranici a saty odtud nemuzu zarizovat (ikdyz jsou tady, ale tak 4x drazsi nez u nas) atd... :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?