Malinká svatba

Ahoj budoucí nevěsty. Prosím vás o pomoc. S přítelem plánujeme svatbu na září 2016. Máme představu pouze svatby s dvěma svědky. Bydlíme kousek od Ostravy a zvažujeme, zda mít svatbu v Moravskoslezském kraji a nebo dál. Přemýšlela jsem i o Praze. Nejspíš by se mělo jednat o odpolední obřad s pozdím 5 ti chodovým menu. Také ubytování. Měla jste některá podobnou svatbu? Nebo plánujete?
Odpovědět
Ahoj, taky plánuji malou svatbu ale zase ne, až tak malou jako ty. Hmmmm vůbec bych se Ostravy nedržela. Záleží na vás co si představujete. Jestli u vody, na zámku, hradě... Já bych vybrala podle toho co se mi líbí nebo kde se mi to líbí.. Známá měla obřad v kostele v místě kde se poznali a focení po kostele měla ve fitku kde se poprvé viděli a hostinu tedy měli v polsku kam často jezdí na kolech. Takže vlastně byli na místech ke kterým je něco pojí.
Odpovědět
Profilova fotka
tak já chci malinkou svatbu jako vy.u nás to je tím, že nesnášíme pompu a předvádění :-P Ostravu bych asi vynechala,ale v práglu je všechno strašně předražené, co nějaký kompromis?
Odpovědět
Profilova fotka
My měli v Českém Krumlov,jen svědci a děti,bylo to paradni
Odpovědět
Přidávám se k : lucinka40 Taky jsme měli v Českém Krumlově, jen ve čtyřech a bylo to nejlepší rozhodnutí. Je tam nádherně v každé roční době :-)
Odpovědět
@luw @waafka @lucinka40 @tortoreto Děkuji za náměty. Já bych Ostravu taky zamítla. Pro mě je moc neosobní. Ještě jsem přemýšlela nad Rožnovem pod Radhoštěm. My bychom totiž chtěli po jídle jít někam pařit :-) Je to asi ujeté, ale je to přání nás obou :-) a naši svědci budou naši nejlepší přátelé.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?