Malá svatba, Praha, venku

Ahoj, hledám místo pro malou svatbu (10-15 hostů) v Praze a okolí (do 30km)- svatební obřada a hostina na jednom místě (ubytování není nutné). Ráda bych měla vše venku, ale s možností i vnitřní varianty/party stanu. Ideálně tedy nějaký malý penzionek se zahradou/loukou, nebo i resort kde není nutný pronájem celého objektu, ale pouze malá část (např terasa, pergola, altán atd.) Díky :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, pokud by ti nevadila pizzerie, nedávno jsem se zamilovala do IL GIARDINO - v Bezové ulici v Braníku, mají neskutečně krásnou zahradu a určitě by byli ochotní ji uzavřít jen pro vás, je to oáza klidu. http://www.ilgiardino.cz/ Dokonce i svatby dělají :-)
Odpovědět
My se brali ve Ville Richter. Myslím, že nejmenší salonek mají s konzumací 10 tisíc, nebo nějakou podobnou adekvátní částku. Ale mají i venkovní terasu. Obřad jsme měli ve Svatováclavské vinici a za mě naprostá nádhera.
Odpovědět
Profilova fotka
ja mam rada restauraci Za vetrem v krcskym lese. je to uprostred lesa kousek od kacerova a majoli krasne venkovni prostory. a svatbu jsem tam uz videla, kdyz jsme tam chteli jit jist. jooo a vyyyyyborne tam vari doporučuji!!
Odpovědět
Kdyby nas bylo min, tak volime Mlynsky domov, je to krasny a pristup suprovy :-)
Odpovědět
Dobrý den, můžeme vám nabídnout náš hotel , Podívejte se do profilu. král ředitel hotelu
Odpovědět
www.villavoyta.cz vše na jedném míste, Praha 4
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?