Mala svatba

Profilova fotka
Snad sem to zaradila dobre, mela ste nektera malou tajnou svatbu jen se svedky? jak vam to probihalo jaky ste meli saty kytky kdo vam fotil a jak s oznamenim ? ja vubec nevim kde zacit a jak takova svatba ma vypadat diky predem za rady a tipy ,,jinak chcem svatbu v listopadu
Odpovědět
Profilova fotka
Sice jsem měla trochu větší svatbu (na hostině asi 20 lidí), ale už jsem takové svatby zažila coby fotograf nebo rodinný příslušník. Vše záleží na vás. Jsou nevěsty, které si půjčí pěkné šaty z půjčovny, pak jsou takové, pro které to není důležité a jdou v slušném kostýmku, ve kterém chodí i do práce. Kytičky bývají většinou menší - určitě pro nevěstu, korsáž, event. pro svědkyni. Začít se musí s tím, co bývá nejdřív obsazené, tedy u vás místo obřadu, kadeřnice, fotograf. Ohledně fotografa bych doporučovala spíše než známého, někoho, kdo se tím opravdu živí. Jsou to přeci jen zhmotněné vzpomínky. Třeba agentura bílá černá má ve svém portfoliu hodně takových svateb, jako bude ta Vaše :-). Toto Vám neradím jako fotografka, ale jako bývalá nevěsta, na fotografovi jsem šetřila a neobjednala si kamarádku, která fotí profi a dobře, sice na svatbě něco málo z vlastní iniciativy fotila, ale třeba polibek nefotila a máme ho dost hrozný. To mi zpětně bylo dost líto.
Odpovědět
Profilova fotka
a jak moc dopredu zajistit?
Odpovědět
Profilova fotka
@kristynat Klidně hned, lepší dřív než později ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@barter urcite hned,my mame svatbu v zari,zacala jsem 2 mesice pred,proste jsme se rozhodli a docela byl problem,mame to mimo misto trvaleho bydliste,na radnici nemeli volno,v penzionech taky ne,ale pak jsme to nejak dali dohromady.Je nas pouze 7,my dva,nase deti a svedci.Oznameni jsme si nechali vytisknout,ze byla svatba a datum.
Odpovědět
Profilova fotka
@lucinka40 To jo, ale září je jeden z nejoblíbenějších měsíců. Listopad už tak oblíbený není ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@barter to je asi taky fakt.jen se zeptam,mrkla jsem na fotky a mas krasnou kytku ve vlasech,to bylo z zivych kvetin???diky
Odpovědět
Profilova fotka
@lucinka40 Děkuji, ano bylo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kristynat Pěkné odpoledne, vloni jsme zrovna jednu malou tajnou svatbu (ve čtyřech) organizovali a fotili :-) Jak bude taková svatba vypadat, záleží opravdu jen na vás, jak už je napsáno výše. V našem případě měla nevěsta krátké svatební šaty, obřad v knihovně (celá svatba byla na téma knih), nechyběla ani minihostina se svatebními cupcaky místo dortu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?