Luxusní svatební hostina v Brně a okolí, víte o něčem?

Profilova fotka
Ahoj nevesty, kdo jste necetly me predchozi otazky napisu sem zkracene co ted resim. Hledame prostory na hostinu v Brne a okoli a vyhledli jsme si s partnerem Slavkovsky zamek. Pronajem prostor by nas stal 20tis hostina vevnitr, od 5 hodiny odpoledni bychom se museli presunout ven a tam je poplatek za pronajem 60tis. Byla by jsem ochotna to zaplatit, ale vdavam se 1.kvetna a nemuzu party poradat v noci pod sirym nebem, pac bychom tam asi zmrzli. Minuly rok tam byly 4 stupne nad nulou :( Takze hledam nove misto, nechci zadny hotel, partner si preje nejake historicke misto co ma pekny lustry v sinich :D V podstate zamek, zamecek nebo zamecky hotel...nemuzu nic najit pres Google, jen Lednici a ta uz je daleko. Vite nekdo o necem? Moc dekuji xx
Odpovědět
Profilova fotka
@mejzy85 Slavkov by pro Vás byla ideální volba. Ve velkém sále bývá hostina, odpoledne se hosté přesouvají dolů na nádvoří k dělům. Já tam natáčel i v květnu, a večer už bylo opravdu chladno. Doporučil bych Vám zámek Židlochovice. Mají tam moc pěkné historické prostory pro svatební hostinu. Pokud se Vám líbil Slavkov, bude se Vám určitě líbit i tam. Přímo ze sálu můžou hosté vejít do rozlehlé zámecké zahrady, kterou pro Vás také uzavřou. Je tam možnost i ubytování. Koukněte na jejich stránky a nebo se tam zajeďte podívat. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
A co Villa Austerlitz?
Odpovědět
Profilova fotka
Na vilu jsem se uz divala, ale vevnitr ma celkem hole steny, coz se mi nelibi a hlavne ma male salonky. Hledame vetsi sal pro 80 osob i s tanecim parketem - vse musi byt uvnitr, kdyby byla fakt zima jak loni. Zkusim napsat do Zidlochovic, dekuji za tip :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?