Luxusní hotel na Praze 1. Máte s nějakým zkušenost?

Profilova fotka
Ahoj holky, nemate nekdo zkusenosti s nejakym hotelem na Praze 1?
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Zapomela jsem dodat ze bych to potrebovala pro 150 lidi :-N
Odpovědět
super luxusni, i kdyz ne asi tak prostorny, je hotel Arie (kousek od malostranskeho namesti) pak neni spatny Four Seasons pres reku a trochu dal, ale taky super je hotel Kempinski, to je u nam. republiky v ulici hybernska.
Odpovědět
Marriott (V Celnici, P-1), cca minutu pěšky od Náměstí republiky; je to v klidné ulici, součástí komplexu je nákupní pasáž, kasíno, posilovna, bowling, několik restaurací včetně vinotéky a gáraže. Před hotelem staví Airport Express (bus až na letiště; pokud máš zahraniční hosty, může se hodit). Hotel President (nám. Curierových, P-1), je to vedle "Kontíku" (Intercontinental) a naproti právnický fakulty; také v relativně klidné části s výhledem na řeku a na Hrad. Součástí je též kasíno, spa a masáže. Co by kamenem dohodil je Pařížská se všemi luxusními obchody. Pokud bys v hotelu plánovala i svatební hostinu, mohu jen doporučit, sestra ji tam měla. :-)
Odpovědět
@punk president uz neni to, co drive, to radsi ten Intercontinental :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jo hotel Kempinski je moc pekny,ale ma jen 75 pokoju a to nevim jestli by stacilo :-( No uz mam kontakt na svatebni agenturu Perfektni svatba tak se snima pokosim nejak spojit.
Odpovědět
Teď koukám, že už jsi vdaná, takže svatební hostinu beru zpět :-) Ale jsou schopní uspořádat hostinu pro jakoukoli příležitost včetně hudby :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@punk Je dekuji hned to jdu omrknout :-) Dam vedet jak jsem dopadla.
Odpovědět
Profilova fotka
@punk No obrad bude jen naoko. Jak si spravne pochopila tak vdana uz jsem v cizine a na papirovani s nasimi ceskymi uredniky nemam chut :-( Hostina bude a ubytovani bych taky potrebovala.
Odpovědět
@annamariea arie je super, maji terasu na strese a je to jakobys rovnou stala pod hradem, kazde patro jine, hudebne pojate pokoje, super kuchyne, ale asi ne takova kapacita, leda to nakombinovat s vice hotely.
Odpovědět
Profilova fotka
@bolekat No radeji bych je mela pohromade ;-) Moc dekuji, ja koukam a manzilek sel nekam orientacne volat tak uvidime.
Odpovědět
a nebo to vezměte z druhé strany, z Top hotelu Praha máte celou prahu pod sebou, je na vršku jakoby nad hradem na Praze 6. výhoda oproti centru je velikánský park a dopravně je to taky jednodušší
Odpovědět
Profilova fotka
@bolekat Tak jsme koukali na Arii a je opravdu moc pekna. Hostina by tam sla, ale to ubytovani ne. Pak jsme koukali na President a tam manzel zavola a prepta se.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@hellesvan Svatba bude hlavne pro cizince tak proto na Praze 1. Obrad by byl na Staromestskem namesti, ale dekuji za typ.
Odpovědět
@annamariea Nemáš zač. Ještě bych zkusila hotel Yasmin. Má opravdu úžasný interiér, žádné rádoby baroko-rokoko (tyhle hotely nemám ráda a v Praze je jich habaděj) a je kousek od Václaváku a nákupní ulice Na Příkopech (adresa: ul. Politických vězňů, P-1). Prostředí je též celkem klidné, hotel má zahrádku. Koukni na web a uvidíš. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@punk Ja ho nasla jen v Kosicich :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@punk Promin uz ho mam ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@punk Mas pravdu moc peknej. Tam bychom se vesli :-) Diky moc za typ.
Odpovědět
@annamariea Sice tam píší, že restaurace má kapacitu jen 130 míst, když ale koukneš na její webovky, tam píší, že ji rozšířili na 200 míst. :-) Jinak jídlo - jako všude, bude určitě o dohodě, takže by neměl být problém třeba se svíčkovou nebo bifteky :-) Koukala jsem na fotogalerii ke karibské párty a tam jim určitě nedělali nudle :-D
Odpovědět
@annamariea Jinak nemáš vůbec zač! Pak napiš, jak a kde ti vyšli vstříc... Jinak držím palečky, aby tvá česká "svatba" vyšla dle tvých představ :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@punk No mam jeste cas svatba bude az 2012 ;o)) Ale rozhodujeme se jestli Praha nebo nekde jinde, kvuli svatebni agenture.
Odpovědět
@punk Ty jsi opravdu zběhlá co se týká hotelů a restaurací v Praze :-. Jak to? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@haniiiii Jaaaa? Ne vubec,proc? Ja jsem to dnes zalozila a holky pisou typy tak jak to projizdim a jen zatim koukam :-)
Odpovědět
@annamariea Tak když už pojedou hosté z USA, udělala bych to v Praze, aby viděli, jak je krásná! :-) (Teď jsem se projevila jako správný patriot!). Vezmi si, kdy budou mít příležitost se sem znovu podívat?! A když už budou v ČR, tak by byl hřích nevidět Prahu s Karlovým mostem, Pražským hradem, Staroměstským a Václavským náměstím, Petřínem, Hladovou zdí, chrámem sv. Víta, kostelem sv. Mikuláše, Obecním důmem a dalšími památkami, které turisti tak rádi obdivují a fotí :-) @haniiiii Tak jednak jsem rodilá pražanda, pak máme v rámci práce nejrůznější konference v různých hotelech po Praze, a konečně se počítám za gurmeta a ta nejlepší jídla mají většinou v hotelových restauracích, o čemž svědčí i jejich účast na Grand Restaurant Festival nebo Prague Food Festival, kde jsem pravidelným účastníkem :-) No a konkrétně třeba do Marriottu chodím na šneky, které prostě miluju :-)
Odpovědět
@annamariea Ahojky, zpráva byla pro punk :)
Odpovědět
Profilova fotka
@punk Mimo manzela a jeho rodicu jsem kazdy pojede poprve tak Praha bude asi to nejlepsi. My budeme delat program patek, sobota a nedele pak si hoste pojedou kam budou chtit.
Odpovědět
Profilova fotka
@haniiiii Jasne to mi pak doslo :-)
Odpovědět
@punk Tak to jsi opravdu opravdový gurmet :) To jsi mě dostala.
Odpovědět
@annamariea A vy jim platíte i letenky a tak? To bude celkem finančně náročný...
Odpovědět
Profilova fotka
@punk Tak ty letenky jeste nevim jiste :-| ale to ostatni ano.Tri noci ( pa,so,ne), predsvatebni veceri v patek,svatebni den, v nedeli snidani. Pak pocitam, ze se pujdeme nekam podivat a pomalu se to bude rozpoustet. No je pravda, ze skoro vetsinu plati tchan ;-) Nasi asi veceri v patek a my to ostatni jestli na nas neco zustane =-)
Odpovědět
Profilova fotka
grand hotel bohemia, kousek od staromáku ;-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?